Loppis på Vika återvinningscentral i Katrineholm

Vikaloppis är här igen!

Vikaloppisen arrangeras lördag den 17 september klockan 09.00-13.00. Intäkterna går oavkortat till Sköldinge IF i Katrineholm. Klockan 09.00-10.00 är entréavgiften 20 kronor och resten av dagen är det gratis. Barn under 12 år går in gratis hela dagen. Under dagen kommer det även att bjudas på fika.

Vad är Vikaloppisen?

Två gånger om året anordnar vi en loppis på Vika återvinningscentral i Katrineholm där intäkterna skänks till en lokal förening eller organisation. På Vikaloppisen som anordnades under maj 2022, bidrog besökarna till att 56 004 kronor kunde skänkas till diabetesföreningen i Katrineholm. 

På loppisen säljer vi främst prylar, men inga möbler på grund av platsbrist i loppislokalen. Möbler som lämnas in skänks istället till de välgörenhetsorganisationer vi samarbetar med. 

Miljönär-märkt loppis

Loppisen på Vika är Miljönär-märkt. Märkningen syftar till att uppmärksamma alla de som gör det möjligt för allmänheten att laga, låna eller återanvända – eller att på annat sätt minska avfallet.

Märkningen har tagits fram av Avfall Sverige med förhoppningen att inspirera till en hållbar konsumtion.

Kontakta oss för mer information

Om du har några frågor om våra loppisar är du välkommen att kontakta oss på tel 0150-579 52 eller e-post vika@tekniskaverken.se

Hjälpte denna information dig? Nej