Loppis på Vika

Vi vill inspirera till en hållbar konsumtion och anordnar därför loppisar på Vika avfallsanläggning i Katrineholm varje vår och höst. Intäkterna går oavkortat till en lokal förening eller organisation.

Loppis på Vika våren 2019

Vårens loppis på Vika går av stapeln lördagen den 18 maj och alla pengar som vi får in kommer gå till Kaik Handboll. 

Mer information kommer när vi närmar oss eventet.

Evenemang 2019

 • 18 maj

  Loppis på Vika

  Vi vill inspirera till en hållbar konsumtion och ordnar loppisar på Vika avfallsanläggning under våren och hösten. Välkommen och fynda!

  • När: 18 maj
  • Tid: 09:00 - 13:00
  • Var: Vika avfallsanläggning
Visa alla kalenderhändelser

Loppis på Vika hösten 2018

Tack till alla som kom på Loppis på Vika den 15 september 2018. Med er hjälp fick vi ihop 58 205 kronor som går oavkortat till Katrineholms Innebandy.

Vi slutar sälja möbler på Loppis på Vika

Vi börjar växa ur vår loppislokal och kommer därför inte sälja möbler längre på Loppis på Vika. De möbler som vi får skänkta till oss kommer fortsättningsvis att användas i samarbete med olika välgörenhetsorganisationer i Katrineholm.

Miljönär-märkt loppis

Loppisen på Vika är Miljönär-märkt. Märkningen syftar till att uppmärksamma alla de som gör det möjligt för allmänheten att laga, låna eller återanvända – eller att på annat sätt minska avfallet.

Märkningen har tagits fram av Avfall Sverige med förhoppningen att inspirera till en hållbar konsumtion.

Kontakta oss för mer information

Om du har några frågor om våra loppisar är du välkommen att kontakta oss på tel 0150-579 52 eller e-post vika@tekniskaverken.se

Hjälpte denna information dig? Nej