Människa kollar på mobil på sängen. På väggen hänger en tavla med texten

Det här är fjärrvärme-effekten

Som fjärrvärmekund är du en del av det cirkulära samhället utan att behöva lyfta ett finger - bekvämt, prisvärt och tryggt.

 

Visste du att fjärrvärme tar vara på resurser som annars skulle gå förlorade? Eller att det är den vanligaste uppvärmningsformen i Sverige?  För dig som kund innebär fjärrvärme bekväm, driftsäker och prisvärd värme året runt. Vår lokalt producerade fjärrvärme är dessutom en viktig del av ett cirkulärt system som gynnar alla.

Välkommen att bli en del av fjärrvärme-effekten.

Klimatsmart

Är du en miljöhjälte utan att veta om det? Det räcker med att värma din bostad med fjärrvärme för att göra skillnad. I stället för att låta energi gå förlorad förvandlar vi den till resurseffektiv och lokalt producerad värme.

Person tar det lugnt i hemmet

Tryggt

Oavsett årstid, temperatur eller väder har du obegränsad tillgång till värme och varmvatten. Du får också en enkel och bekymmersfri uppvärmning med minimalt underhåll och lång livslängd.

Prisvärt

Fjärrvärme bygger på en enkel teknik med låga servicekostnader, vilket innebär att du slipper oförutsedda kostnader. Du betalar för behaglig inomhustemperatur och varmvatten när du behöver det, året runt.

Montör visar fjärrvärmemätare för kund

Smidigt

Vill du göra din fjärrvärme ännu enklare och bekvämare? Med serviceavtal får du extra trygg och smidig hantering av ditt värmesystem. Då ingår återkommande servicebesök där vi kontrollerar att allt fungerar som det ska. Du får också rabatt om du behöver åtgärda något fel. Beställ serviceavtal.

Vill du veta mer?

Fjärrvärme är alternativet för dig som vill värma ditt hus med låg miljöpåverkan. Läs mer om vårt erbjudande och gör din intresseanmälan.