Loppis på Vika

Snart dags för loppis på Vika igen!

Vikaloppisen arrangeras lördag den 13 maj klockan 09.00-13.00. Intäkterna går oavkortat till DFK Katrineholm. Klockan 09.00-10.00 är entréavgiften 20 kronor och resten av dagen är det gratis. Barn under 12 år går in gratis hela dagen. Under dagen kommer det även att bjudas på fika. Grindarna till parkeringen öppnas klockan 08.20.

Loppisen anordnas två gånger om året

Två gånger om året anordnar vi en loppis på Vika återvinningscentral i Katrineholm där intäkterna skänks till en lokal förening eller organisation. På Vikaloppisen som anordnades under september 2022, bidrog besökarna till att 55 050 kronor kunde skänkas till Sköldinge IF i Katrineholm. 

På loppisen säljer vi främst prylar, men inga möbler på grund av platsbrist i loppislokalen. Möbler som lämnas in skänks istället till de välgörenhetsorganisationer vi samarbetar med. 

Kontakta oss för mer information 

Om du har några frågor om våra loppisar är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0150-579 52 eller e-post vika@tekniskaverken.se

Miljönär-märkt loppis

Loppisen på Vika är Miljönär-märkt. Märkningen syftar till att uppmärksamma alla de som gör det möjligt för allmänheten att laga, låna eller återanvända – eller att på annat sätt minska avfallet.

Märkningen har tagits fram av Avfall Sverige med förhoppningen att inspirera till en hållbar konsumtion.