Vi firar Bixia 25 år!

I hela 25 år har vi arbetat sida vid sida med vårt elbolag Bixia för en mer hållbar framtid. Vi är stolta över vårt samarbete och firar därför jubileumsåret med en nostalgisk kärleksförklaring och ett erbjudande från Bixia.

Acceptera kakor (cookies) för att se innehållet.

Teckna elavtal med unik rabatt

  • 50 % rabatt på den fasta avgiften i 48 månader (värde 960 kronor)
  • 100 % förnybar el 
  • Du bidrar till Bixia Miljöfond
  • Valbart: Tillvalet Bixia Nära fritt i två månader

Erbjudandet gäller dig som är ny kund hos Bixia och kan tecknas fram till 31 mars 2022.

 

Förnybar och lokal el

Hållbart för klimatet och det lokala näringslivet.

Bixia Miljöfond

Du stöttar initiativ för klimatet.

Schysst elhandel

Känn dig trygg med en certifierad elhandlare.

Prisbelönt kundservice

En av de bästa i sin bransch enligt Brilliant Future.

Om Bixia 

Bixia är Sveriges sjätte största elbolag och ägs av oss på Tekniska verken. Sedan starten 1997 har Bixia arbetat för att öka andelen förnybar energi och är idag ett av de elbolag i Norden som köper in störst andel förnybar och lokalt producerad el. Elen i sin tur säljer de vidare genom förmånliga och hållbara energitjänster till företag och konsumenter runt om i Sverige.

Bixia Framtid

Med Bixia Framtid kan du kombinera tryggheten i ett fast pris med möjligheterna i det rörliga priset. Du får ett tryggt och förmånligt elavtal där Bixias elhandelsexperter sköter ditt elinköp.

Ungefär hälften av elen som du använder köper Bixias elhandelsexperter in när priset på marknaden är som lägst. Det kallas för att prissäkra. Resten av din elanvändning baseras på det rörliga priset. All el prissäkras dock inte vid ett och samma tillfälle, utan inköpstillfällena fördelas ut över en treårsperiod. Det gör att du i slutändan får ett elpris som inte bara är så lågt som möjligt utan också mer förutsägbart.

Bixia framtid är ett tillsvidareavtal med 12 månaders uppsägningstid.

Bixia Miljöfond

Som kund hos Bixia är du med och stöttar biståndsinsatser för klimatet via Bixia Miljöfond. Varje månad avsätter Bixia en summa pengar för varje Bixiakund, vilket i slutändan ger cirka en miljon kronor varje år. Pengarna fördelas ut till projekt som gör verklig skillnad för klimatet, både i Sverige och i resten av världen. En av bidragstagarna är Erikshjälpen som tack vare miljöfonden kunnat möjliggöra solcellsprojekt i delar av världen där tillgång till el inte är en självklarhet.

Bixia Nära

Med tillvalet Bixia Nära går en del av din elkostnad direkt tillbaka till en lokal elproducent nära dig. På så sätt bidrar du till att stärka den lokala näringen och bygga upp en hållbar elproduktion där du bor.

  • Ingen bindningstid – du väljer själv hur länge du vill vara med och bidra.
  • Efter två fria månader betalar du endast 29 kronor per månad och kostnaden läggs på ditt befintliga elavtal.