Avdelningschef Avfallstjänster privat

Avdelningschef Avfallstjänster privat

Företag/Avdelning: Energi
Plats: Linköping
Ansök senast: 2017-02-26
Anställning: Provanställning kan komma att tillämpas
Befattning: Chef med resultat- & personalansvar
Antal tjänster: 1
Sök jobbet

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Vårt erbjudande
Tekniska verken driver uppdraget att ta hand om hushållsavfallet i Linköpings kommun.   
Nu söker vi en engagerad avdelningschef som trivs med att leda och motivera andra. Tillsammans med medarbetare och underentreprenörer driver du verksamheten med kunden i fokus. I avdelningschefens uppdrag ingår att:

  • Leda och utveckla verksamheten inom ramen för avdelningens uppdrag.

  • Skapa förutsättningar för delaktighet och engagemang i arbetsgruppen.

  • Arbeta fokuserat med att ta fram och uppnå för avdelningen uppställda mål.

  • Som ledare aktivt bidra till att vi förblir en attraktiv arbetsgivare som ligger i framkant avseende frågor som rör avfall och återvinning.  

  • I rollen som chef för avdelningen ingår personal-, budget och arbetsmiljöansvar.

Vem är du?

Du har relevant akademisk examen med inriktning på t ex miljö, teknik eller ekonomi alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenheter från avfall- och återvinningsbranschen är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter samt på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team. Som person har du ett strategiskt förhållningssätt och ett brett perspektiv på frågor med förmåga att se sakers långsiktiga betydelse. Samtidigt trivs du i den operativa roll som uppdraget innebär. Du är lyhörd och har lätt för att kommunicera med medarbetare, entreprenörer och kunder. God datorvana, B-körkort, att behärska svenska och engelska väl, i både tal och skrift, är en förutsättning.

Vill du veta mer?

Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Liselott Myrbråten 013-20 80 43 alt liselott.myrbraten@tekniskaverken.se

För information kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR‑konsult Lukas Börefelt, 013-20 83 93 alt lukas.borefelt@tekniskaverken.se

Facklig information får du av Visions representant Bo Karlsson, 013-20 91 12, eller Akademikersföreningens representant Cecilia Malm, 013-20 92 11.                                                                           

Välkommen med din ansökan

Vi arbetar med en löpande urvalsprocess. Skicka därför in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2017-02-26. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson

Ansök redan idag, eller få mer information genom att kontakta

Lukas Börefelt
Rekryteringskonsult
tfn 013-20 83 93

Liselott Myrbråten
Affärsområdeschef Avfallstjänster
tfn 013-20 80 43

Sök jobbet
Hjälpte denna information dig? Nej