Så läser du din faktura

Se dina fakturor på Mina sidor

Du kan logga in på Mina sidor för att se din fakturaspecifikation. Där kan du se alla dina betalda och obetalda fakturor från de senaste 12 månaderna. Ibland tar det några dagar från att din betalning är gjord innan den visas som betald på Mina sidor.

Har du inte fått din faktura?

Om du har valt pappersfaktura och har Kivra så kommer vi skicka brev och fakturor till din Kivra-brevlåda. Logga gärna in och kolla om fakturan finns där. Om du har autogiro skickar vi också din fakturaspecifikation till Kivra. Du kan själv välja vilka företag du vill ta emot digtal post från.

Vi guidar dig genom fakturan

Första sidan på fakturan

Här ser vad du ska betala, sista betalningsdagen och uppgifterna du behöver för att betala fakturan. Klicka för att se en större bild.

Specifikationer för dina tjänster

På fakturan finns också en detaljerad beskrivning för varje tjänst du har hos oss. Du ser hur mycket du har förbrukat sedan din förra faktura och vad det har kostat.

Specifikation avfall

Klicka för att se en större bild.

Specifikation fjärrvärme

Vi läser av fjärrvärmemätarna varje månadsskifte via fjärravläsning. På din faktura ser du det avlästa mätvärdet från månadens sista dag. Du blir fakturerad för det du använt under aktuell period. 

Klicka för att se en större bild.

Specifikation vatten

Du som bor i villa läser själv av din vattenmätare. Du rapporterar enkelt in din vattenanvändning direkt på Mina sidor. Genom att läsa av din vattenmätare vet du också att du betalar för din verkliga användning. Om vi inte får in din mätarställning får du betala för den beräknade användningen.

Klicka för att se en större bild.

Specifikation elnät

Vi läser av elmätarna varje månadsskifte via fjärravläsning. På din faktura ser du det avlästa mätvärdet från månadens sista dag. Du blir fakturerad för de kilowattimmar som du har använt under aktuell period.

Klicka här för att se en större bild.

Elhandel - om du har el från Bixia

Klicka för att se en större bild.

Hjälpte denna information dig? Nej