Smarta energilösningar för fastighetsägare från Power2U

Tillsammans med Power2U erbjuder vi energilösningar för fastighetsägare som vill kunna påverka och kontrollera sin elförbrukning, sin klimatpåverkan och sina kostnader.

För att minska kapacitetsbristen på elnätet och öka omställningen till förnybar el måste vi hjälpas åt. Idag håller många fastigheter på att utvecklas till små lokala energisystem, som kan bli nästintill självförsörjande med hjälp av egenproducerad el och batterier. Som fastighetsägare kan du vara med och bidra till en minskad klimatpåverkan genom mer effektiv och hållbar energianvändning.

Energioptimera din fastighet

Vi hjälper dig att optimera fastighetens energitillgångar som solceller, batterier, undermätning och elbilsladdning med hjälp av ai-teknik och molntjänster. 

Tillsammans med företaget Power2U erbjuder vi tjänster som gör det enkelt få kontroll över dina energitillgångar, energioptimera dina fastigheter och dra nytta av möjligheterna i det nya energisystemet. Vi erbjuder både rådgivning och tekniska lösningar för att digitalisera och energieffektivisera fastigheten.

Flex Power och Flex Pool

I dagsläget kan vi erbjuda tjänsterna Flex Power som bidrar till att minska, jämna ut och dela fastigheternas elförbrukning och Flex Heat som optimerar fastighetens värmesystem med hjälp av AI och algoritmer. Power2U är i en utvecklingsfas och det finns planer på att utveckla fler tjänster.

Låter det intressant? Fyll i formuläret så pratar vi mer.

Vill du minska klimatpåverkan från din fastighet?

Hjälpte denna information dig? Nej