Fjärrvärme för företag

Hållbar investering
Sänker utsläppen
Prisvärt och driftsäkert

5 anledningar att välja fjärrvärme:

  1. Ett resurseffektivt och hållbart val.
  2. Bidrar till att sänka utsläppen globalt.
  3. Ni får en trygg, bekväm och prisvärd uppvärming.
  4. En driftsäker investering som håller i minst 20 år framöver.
  5. Värme som du kan lita på, även när det är som kallast ute.

Bli en del av världens mest resurseffektiva region

Idag levererar vi fjärrvärme till kunder i Linköping, Katrineholm, Borensberg, Åtvidaberg, Kimstad, Kisa och Skärblacka. Som kund till oss gör du verkligen skillnad. Under 2020 bidrog vi på Tekniska verken tillsammans med våra kunder att minska klimatpåverkan med 696 600 ton CO2e. Mycket är tack vare vår fjärrvärmeproduktion som är en viktig del i vårt energisystem.

449 600

ton CO2e. Så mycket minskade vi utsläppen tack vare våra fjärrvärmekunder.

Det motsvarar:

812 100

flygresor till London

Värm ditt företag med återvunnen energi

Fjärrvärme är ett resurseffektivt sätt att värma upp bostäder och lokaler eftersom vi använder resurser som annars skulle gått till spillo. Vi återvinner energin från avfall, rester från skogsindustrin och spillvärme för att producera fjärrvärme och el. Smart och resurseffektivt!

Tack vare fjärrvärmen sänker vi utsläppen både lokalt och globalt och minskar behovet av fossil energi. Det gör fjärrvärmen till ett bra miljöval både nu och i framtiden.

Mycket mer än bara uppvärmning

Som fjärrvärmekund till oss är du i trygga händer. Få hjälp dygnet runt av vår servicepersonal om det blir problem med fjärrvärmen. Eller få rådgivning av våra experter när du vill energieffektivisera eller om du ska miljöcertifiera din byggnad. Vi är din energipartner som finns här för dig.

Ni kan själv påverka era fjärrvärmekostnader

Det ska löna sig att välja fjärrvärme. Därför har vi en prismodell där det syns på fakturan om ni energieffektiviserar eller använder fjärrvärmen smartare. Vi berättar gärna mer om hur ni kan minska er användning och påverka era uppvärmningskostnader. Om vi kan hjälpas åt att kan minska energi- och effektbehovet när det är som kallast, kan vi tillsammans spara pengar och bidra till en bättre miljö.

Frågor om fjärrvärme?

Med över 50 års erfarenhet av fjärrvärme har vi koll på det mesta. Hör av dig om du vill veta mer om vårs tjänster, vill minska era uppvärmningskostnader, ska miljöcertifiera en byggnad, eller har frågor om er fjärrvärme.