Värm poolen med fjärrvärme

Har du pool eller går du i tankarna om att skaffa? Då är det extra bra att vara ansluten till fjärrvärme. Att värma poolen med fjärrvärme är smidigt och prisvärt samtidigt som det ger dig en lång och skön badsäsong. 

Hur funkar det? 

På samma sätt som du kan värma ditt hus med fjärrvärme kan du värma poolen med fjärrvärme. Ofta går det att ansluta poolen direkt till husets befintliga värmesystem. En extra poolvärmeväxlare är allt som behövs, denna ansluter du till husets befintliga fjärrvärmeanläggning. När det är gjort ställer du in önskad badtemperatur och fjärrvärmen ger dig en jämn och behaglig badtemperatur så länge du önskar 

När du ska värma din pool med fjärrvärme är det viktigt att du gör det på rätt sätt, det vill säga den ska alltid kopplas in sekundärtSe våra Lokala regler och Tekniska bestämmelser. Kontakta gärna oss om du har frågor angående inkopplingen av fjärrvärme till din pool.  

Sommarpriser Linköping 

Under säsongen maj till september har vi sommarpriser för våra fjärrvärmekunder som bor i Linköping och som är anslutna till prislistan Privatkund Linköping. Om du har en annan prislista idag går det bra att byta till Privatkund Linköping, detta gör du genom att kontakta oss. 

Vill du värma poolen men bor inte i Linköping?

Du som bor i Borensberg, Katrineholm, Kimstad, Kisa, Skärblacka eller Åtvidaberg kan också värma poolen med fjärrvärme. Priset för de orterna går under en egen prislista som gäller mellan första maj och sista september. Kontakta oss för att teckna poolavtal.  

 

Kontakta oss för mer information

Olav Bergström
Försäljningsingenjör
Fjärrvärmetjänster
Lars Löfkvist
Försäljningsingenjör
Fjärrvärmetjänster

 

Hjälpte denna information dig? Nej