Värm poolen med fjärrvärme

Du som har fjärrvärme kan också värma upp din pool på det sättet. Att värma poolen med fjärrvärme är smidigt, prisvärt och förlänger badsäsongen.

Hur funkar det? 

På samma sätt som du värmer ditt hus med fjärrvärme kan du värma poolen med fjärrvärme. Ofta går det att ansluta poolen direkt till husets befintliga värmesystem. Det enda som behövs är en extra poolvärmeväxlare. Den ansluts till husets befintliga fjärrvärmeanläggning. Det hjälper en VVS-firma dig med. När det är gjort ställer du in önskad badtemperatur på poolvärmeväxlaren och fjärrvärmen ger dig en jämn och behaglig badtemperatur så länge du önskar 

Sara värmer poolen med fjärrvärme

Sara Lillskogen och hennes familj i Ekängen värmer sin pool med hjälp av fjärrvärme. Poolen blir varm på bara några dagar, berättar Sara.

När du ska värma din pool med fjärrvärme är det viktigt att du gör det på rätt sätt, det vill säga den ska alltid kopplas in sekundärtSe våra Lokala regler och Tekniska bestämmelser. Kontakta gärna oss om du har frågor angående inkopplingen av fjärrvärme till din pool.  

Automatiska sommarpriser i Linköping 

Från 1 maj till och med 30 september har vi sommarpriser för våra fjärrvärmekunder som bor i Linköping och som är anslutna till prislistan Privatkund Linköping. Om du har en annan prislista idag går det bra att byta till Privatkund Linköping, detta gör du genom att kontakta oss. 

För dig som bor i Katrineholm, Borensberg, Kimstad, Kisa, Skärblacka och Åtvidaberg

Du som bor på våra andra fjärrvärmeorter kan också värma poolen med fjärrvärme. Priset som gäller för dig finns i en egen prislista som gäller mellan första maj och sista september. Teckna ett poolavtal och njut av en förlängd badsäsong.

Teckna poolavtal

Intresserad av poolvärme? Kontakta oss på fjarrvarme@tekniskaverken.se eller hör av dig till Lasse via kontaktuppgifter nedan. Bor du i Katrineholm kontaktar du Martin Westöö på 0150-579  41, martin.westoo@tekniskaverken.se

Kontakta oss för mer information

Lars Löfkvist
Försäljningsingenjör
Tekniska verken

 

Hjälpte denna information dig? Nej