Autogiro

Det är både enkelt och bekvämt att betala din faktura via autogiro. Du anmäler bara till oss vilket konto du vill att vi drar pengar ifrån, och sedan sköter vi resten. Tjänsten är avgiftsfri. Du får fortfarande en faktura hemskickad, men istället för att du betalar fakturan, drar vi den aktuella summan från ditt konto på förfallodagen.

Banken kontrollerar att det finns pengar på kontot dagen före förfallodagen. Saknas det gör banken en kontroll på förfallodagen samt första vardagen efter förfallodagen. Om det fortfarande inte finns täckning på kontot skickar vi en påminnelse med inbetalningskort till dig.

Anmälan gör du genom att skicka en ifylld autogiroblankett till oss. Du kan även beställa en blankett från Kundservice på telefon 0771-25 26 27 eller mejla till kundservice@tekniskaverken.se. När autogiroanmälan blivit godkänd hos Bankgirocentralen står det på din faktura att "Beloppet dras via autogiro".

Även kunder som har e-fakturor kan använda sig av autogirotjänsten.

Om du vill ändra kontonummer meddelar du detta till din bank. De flyttar då över alla dina aktuella autogiromedgivanden till ditt nya konto.

Vill du avsluta ditt autogiro kan du kontakta din bank eller oss på telefon 0771-25 26 27 eller mejla till kundservice@tekniskaverken.se.

Du får en bekräftelse från banken på att autogiromedgivandet har upphört.

Anmälningsblankett autogiro (pdf)

Hjälpte denna information dig? Nej