Serviceavtal för fjärrvärme eller fjärrkyla

Med vårt serviceavtal kan ni känna er extra trygga med ert val av värme och kyla.

En tjänst för dig i Linköping, Katrineholm, Åtvidaberg,
 Kimstad, Skärblacka, Borensberg och Kisa

Extra trygg fjärrvärme till ditt företag

Med ett serviceavtal slipper ni bekymra er över er fjärrvärme- eller fjärrkylacentral. I tjänsten ingår ett årligt servicebesök där vi kontrollerar att er fjärrvärme- eller fjärrkylacentral fungerar som den ska. Du får även kostnadsfri rådgivning dygnet runt från vår servicepersonal och felsökning på plats vid akuta fel.

För bara 230 kronor/månad får du:

  • En extra trygghet.
  • Årliga servicebesök.
  • Gratis rådgivning dygnet runt.
  • Snabb hjälp vid akuta fel.

Om vårt serviceavtal

Alla företag som har fjärrvärme eller fjärrkyla från oss kan teckna ett serviceavtal. Om du bor i villa kan du istället teckna serviceavtal för privatpersoner.

Du betalar bara 230 kronor/månad (exklusive moms) per anläggning. Kostnaden läggs till på din faktura från Tekniska verken.

Skulle vi behöva åtgärda något fel tillkommer kostnader för material och reservdelar. Om vi behöver byta ut större reservdelar får du en offert på kostnaden.

Se alla våra fjärrvärmepriser i vår prislista →

Vi kommer till dig en gång om året  och kontrollerar alla viktiga delar i din fjärrvärme- eller fjärrkylacentral. Du kan själv välja om du vill vara med vid genomgången. När servicen är klar skickar vi ett serviceprotokoll till dig.

Detta kontrollerar vi:

  • Läckage
  • Regulatorer
  • Ventiler
  • Expansionssystemets-och säkerhetsventilens funktion
  • Justering av styrventiler och funktionskontroll av pumpar.

Det årliga servicebesöket för fjärrvärme sker under perioden oktober-mars och för fjärrkyla under april-september. Vi kontaktar dig för att boka in ett besök en vardag mellan klockan 8-16.

Innan du skriver på avtalet behöver vi göra en förbesiktning av din fjärrvärme- eller fjärrkylacentral, för att se om det är möjligt att utföra service. Skulle centralen vara för gammal kan det nämligen vara svårt att få tag på reservdelar. Vill du byta ut din gamla fjärrvärmecentral kan du beställa en ny från oss.

Vill du få en extra trygg fjärrvärme och fjärrkyla?

Teckna serviceavtal för 230 kr/månad. Innan avtalet kan signera behöver vi göra en förbesiktning.