Beställ serviceavtal för fjärrvärme och fjärrkyla

Fjärrvärme ska vara tryggt, enkelt och bekvämt. Med tilläggstjänsten serviceavtal för fjärrvärme eller fjärrkyla får ni en extra trygghet och enkel hantering av ert värme- eller kylsystem.

Serviceavtal för företag kostar 159 kr per månad (exklusive moms) per fjärrvärme- och fjärrkyleanläggning.

I serviceavtalet ingår återkommande servicebesök där vi går igenom och kontrollerar så att värmecentralen eller kylcentralen fungerar som den ska. Är något trasigt eller behöver justeras, lämnas ett åtgärdsförslag. På så vis blir det lättare att planera in eventuella åtgärder. Saknar du värme eller kyla och något är trasigt är du välkommen att höra av dig till oss, dygnet runt, året om. Vi har beredskap på kvällar och helger i Linköping och övriga orter. I Katrineholm åtgärdar vi fel måndag-fredag kl 7-16. Övrig tid får du support via telefon på 0150-579 00. Fler kontaktuppgifter hittar du längst ner på denna sida.

Detta gör vi för att minska smittspridningen vid hembesök

Du kan känna dig trygg med att vi gör vad vi kan för att hindra spridningen av coronaviruset. Här kan du läsa om våra åtgärder vid besök hemma hos dig.

Vill du beställa serviceavtal?

Beställ serviceavtal i formuläret här nedan. Om du har några frågor kring innehållet i ditt serviceavtal är du välkommen att kontakta kundservice på telefonnummer 0771-25 26 27.

Avtalsvillkor serviceavtal företag (pdf)

Beställ serviceavtal

*
Jag vill beställa serviceavtal till:

Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.

Vill ni vara med under besiktningen? Skriv in namn och telefonnummer till den som ska vara med. Om ni inte fyller i något namn så genomför vi besiktningen på egen hand.

Samtycke till insamling av personuppgifter *

Tekniska verken-koncernens riktlinjer för integritetsskydd. 

Kontakt vid felanmälan

Behöver du anmäla ett fel på din fjärrvärmecentral hör du av dig till:

  • Mellan klockan 08.00 - 16.00 måndag till torsdag och 09.00 - 16.00 fredagar kontaktar du Kundservice på telefonnummer, 0771-25 26 27.
  • Övrig tid kontaktar du driftcentralen på telefonnummer, 013-20 80 20 eller 0150-579 00 (Katrineholm).
Hjälpte denna information dig? Nej