Elhandel

Gör skillnad. Välj förnybar och lokalt producerad el från Bixia 

Bixia arbetar för mångfald med flera små lokala producenter av förnybar el. Elen handlas utan mellanhänder och pengarna går direkt tillbaka till producenten, som därmed kan investera i mer förnybar el. Välj Bixia och bidra till verklig förändring!

Vi på Tekniska verkens kundtjänst hjälper dig gärna att hitta det elavtal som bäst passar dina behov. Varmt välkommen att ringa oss på 0771-25 26 27 eller sms:a bixia till nummer 72672 så ringer vi upp dig. Du kan även skicka e-post till kundservice@tekniskaverken.se

Och du, är du kund hos Tekniska verken och köper din el från Bixia så får du alla tjänster samlade på en och samma faktura. Enkelt och bekvämt!

Här är några av våra mest populära elavtal:

Elavtal

Bixia Fast

Bixia Fast Pris passar dig som vill slippa engagera dig i elmarknaden och värdesätter långsiktig trygghet. Du har ett och samma pris under hela avtalsperioden, som kan variera mellan 6 månader till 5 år. Du väljer själv hur länge du vill säkra dagens pris.
Elavtal

Bixia Rörlig

Bixia Rörligt Pris innebär att avtalet följer prisutvecklingen på elmarknaden. När spotpriset på elbörsen (Nord Pool) förändras följer det rörliga priset med. Priset kan därmed variera både upp och ner över tid. Du har ingen bindningstid och kan kostnadsfritt byta till annat elavtal när som helst.
Elavtal

Bixia Nära

Du som redan är kund hos Bixia kan komplettera ditt befintliga elavtal med Bixia Nära. För bara 29 kr/månad får du både förnybar och lokalt producerad el. Dessutom bidrar du till vår Miljöfond för ökad utbyggnad av närproducerad el. Gör ett val som förändrar – välj Bixia Nära!

Besök bixia.se.

Bixia, som är ett av Sveriges största elhandelsföretag, ägs bland annat av Tekniska verken i Linköping och det ger en stark lokal förankring. Bixia är helt fristående från de tre stora elbolagen och har egen krafthandel på Nord Pool sedan 1999. Bixia sätter miljön i fokus och ligger i den absoluta toppen när det gäller att köpa in el från närproducerade och förnybara källor som sol, vind och vatten.

Hjälpte denna information dig? Nej