Kärltvätt

Är sopkärlen smutsiga och trista? Luktar soprummen illa och behöver en ordentlig rengöring? Vi erbjuder privatpersoner och företag i Linköpingsområdet, effektiv och miljövänlig tvätt av både sopkärl och soprum.

Gör soprummet fräschare genom att låta vår mobila tvättmaskin ta hand om dina sopkärl. Bilens tvättmaskin är utrustad med ett slutet tvättsystem som ger en miljövänlig och skonsam rengöring. Smutsvattnet från kärlet samlas upp i bilen i samband med tvätt. Om det finns sopor i kärlet förvaras dessa i en separat hållare under tvättprocessen och de läggs sedan tillbaka i det rena kärlet. 

Kostnad

Är ni flera grannar som vill ha sopkärlen tvättade? Ju fler sopkärl som ska rengöras vid ett och samma tillfälle, desto förmånligare blir kostnaden per kärl.

Startavgift 813 kronor.
Då ingår rengöring av 1-3 kärl.

Kärl utöver det 225 kronor/styck.

Priserna är inklusive moms.

Länsförsäkringar Östgöta är en av de kunder som anlitat oss:

- Vi beställer regelbundet tvätt för att hålla båda sopkärl och soprum fräschare i våra fastigheter. Det fungerar utmärkt och är en tjänst jag absolut kan rekommendera till andra fastighetsägare, säger Ulf Larsson, fastighetschef på LF Östgöta.

Vi rengör även illaluktande golv, väggar och tak i ditt soprum genom att tvätta med högtryckstvätt och miljögodkända rengöringsmedel.

Beställning av avfallstjänster

Välj ärende *

Genom att använda Tekniska verkens tjänster har jag tagit del av Tekniska verken-koncernens riktlinjer för integritetsskydd och samtycker till att Tekniska verken behandlar mina personuppgifter för att kunna tillhandahålla önskad tjänst. 

Hjälpte denna information dig? Nej