Praktik och examensarbeten

Praktik

Vi samarbetar med skolor och universitet och tar kontinuerligt emot praktikanter. Vi är övertygade om att det är gynnsamt både för oss som företag och för dig som student.

I första hand erbjuder vi praktikplatser till personer som går en utbildning som kan leda till jobb inom Tekniska verken. Det handlar vanligtvis om yrken som drifttekniker, nätverkstekniker, anläggningsarbetare och olika former av ingenjörer. Vi kan även erbjuda platser inom service, försäljning, HR, kommunikation, ekonomi och administration.

Skicka intresseanmälan

Är du intresserad av praktik, skicka en intresseanmälan till personal@tekniskaverken.se, där du beskriver vilken typ av tjänst du är intresserad av och under vilken period praktiken är. Berätta också kort om dig själv, dina tidigare erfarenheter och meriter.

Vi är glada att det är många som söker praktik hos oss så tänk på att dina chanser ökar om du är ute i god tid.

Examensarbete

Vi genomför varje år examensarbeten kopplade till vår verksamhet. Hos oss pågår ständigt projekt som ligger i framkanten av utvecklingen. Vi är därför särskilt intresserade av att ha många kontaktytor mot dig som student, som ett sätt för oss att få tillgång till de senaste kunskaperna och idéerna. 

Har du förslag på ämnen?

Är du intresserad av att göra ditt examensarbete hos oss så skicka en ansökan till personal@tekniskaverken.se där du beskriver din utbildning, inriktning och dina intresseområden, samt konkreta förslag på vad du skulle vilja skriva om. 

Ansök om lediga exjobb

Ibland annonserar vi ut exjobb som vi själva önskar få gjorda, där frågeställningen är satt. Är du intresserad av ett sådant så håll utkik under våra lediga tjänster

Hjälpte denna information dig? Nej