Hälsa

För att du ska trivas på ditt arbete så måste du också trivas i din vardag. Hos oss finns det inga ursäkter när det gäller att hinna med sin träning.

Våra medarbetares hälsa och välmående är en av våra viktigaste resurser! För att kunna uppnå vår vision om att bygga världens mest resurseffektiva region, behöver vi se till att vi har världens mest resurseffektiva medarbetare. Det gör vi genom ett strategiskt hälsoarbete som bidrar till ett ökat välbefinnande.

Hos oss finns det ett gäng hälsoinspiratörer som jobbar för att inspirera och motivera våra medarbetare till ett aktivt liv med hälsosamma vanor. Vi erbjuder också förmåner som gör att du kan välja de aktiviteter som ger just dig positiv energi i vardagen. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder.

Friskvårdsbidrag

Tekniska verken ska vara en attraktiv arbetsplats där medarbetarens trivsel och hälsa är viktig. Som anställd erbjuds du ett friskvårdsbidrag på 4 000 kr per år.

Gym

I Linköping finns Tekniska verkens gym Muskelverket där det finns löpband, roddmaskin, crosstrainer och traditionellt gym med maskiner och fria vikter. Gymmet är till våra anställda i koncernen men det finns möjlighet att ta med sig sin partner, sambo, barn eller vän för att träna ihop. Gillar du löpning finns det fina rundor längs med Stångån. 

Blodbussen 

Två gånger per år kommer blodbussen till Tekniska verkens huvudkontor. Vid dessa tillfällen får medarbetare som befinner sig i Linköping ge blod under arbetstid.

Koncerngemensamma hälsoaktiviteter

Tekniska verken sponsrar till startavgiften för Blodomloppet i Linköping och liknande motionslopp i Katrineholm, Mjölby, Växjö och Nässjö. Det är också möjligt att söka bidrag för andra koncerngemensamma aktiviteter.

Hjälpte denna information dig? Nej