Hälsa

För att du ska trivas på ditt arbete så måste du också trivas i din vardag. Hos oss finns det inga ursäkter när det gäller att hinna med sin träning. 

Gym och gruppträning

Förutom friskvårdsbidrag erbjuder vi möjlighet till träning i anslutning till jobbet. Vi har ett eget gym, Muskelverket som har både löpband, roddmaskin, crosstrainer och traditionellt gym med maskiner och fria vikter. Utöver det har vi ett antal gruppträningspass varje vecka där du kan träna yoga, pilates, boxning, cirkelträning med mera. Gillar man löpning finns Stångån bara ett stenkast från Linköpingskontoret så omgivningarna erbjuder perfekta springslingor. 

Fritidsaktiviteter

I koncernens olika personalföreningar finns det möjlighet att träffa likasinnande med gemensamma intressen och som har Tekniska verken som gemensam nämnare. Det finns en mängd olika aktiviter inom vår Fritidsklubb - badminton, tennis, boule, uteliv, cykling och fotboll till aktiviteter och event inom konstföreningen och skådebanan.

Blodbussen 

Med jämna mellanrum besöker Blodbussen oss, så att det ska bli enkelt att vara med och rädda andra människors liv. 

Övriga hälsoevent

Utöver träning, löpning, fritidsaktiviteter och blodgivning brukar vi har några lag som representerar oss i Blodomloppet, Kraftloppet, Vasaloppet, Vätternrundan med flera, med flera. 

Hjälpte denna information dig? Nej