Medarbetare justerar en fjärrvärmecentral i en skola

Digitala tjänster för fjärrvärme

Anmäl ditt intresse för våra digitala fjärrvärmetjänster redan idag.

ikon kartnål

En tjänst för dig i Linköping

Enklare vardag med digitala fjärrvärmetjänster

Optimera din fastighet enkelt med teknik som ger dig full kontroll och minskar dina energikostnader. Skapa ett klimat där varje grad räknas, och varje inställning bidrar till en mer hållbar framtid. 

Kollegor fikar tillsammans

Värmeoptimering – autopilot för ditt inomhusklimat

Som fastighetsägare eller representant i en bostadsrättsförening vet du hur viktig rätt temperatur är för både trivsel och kostnader. Vår tjänst för värmeoptimering använder intelligenta sensorer för att mäta temperaturen. Systemet justerar sedan automatiskt värmen så att den håller en behaglig nivå i hela fastigheten – dygnet runt. 

Effektutjämning på köpet

När du väljer våra digitala tilläggstjänster för fjärrvärme, hjälper din fastighet till att balansera fjärrvärmesystemet. Vi kan justera mängden värme vi skickar till din fjärrvärmecentral genom att använda byggnadens förmåga att lagra värme som en del av systemet. Det innebär att vi kan komma att minska värmetillförseln tillfälligt vid till exempel effekttoppar.

Du kommer inte att märka någon skillnad i komfort. Justeringen påverkar bara hur värmen regleras och ser till att inomhustemperaturen inte sjunker mer än 0,5 till 1 grad under den önskade normaltemperaturen. Ditt varmvatten påverkas aldrig av regleringen.

Genom att utnyttja fastigheternas förmåga att lagra värme kan vi tillsammans jämna ut effekttoppar. Det hjälper oss att undvika att starta fler värmepannor och gör det möjligt för oss att ansluta fler kunder till vårt redan utbyggda fjärrvärmenät. Detta är en del av vårt arbete för att skapa en mer resurseffektiv region.

Du får möjlighet att bidra till en mer hållbar och resurseffektiv uppvärmning året om. Du blir en aktiv del av vår vision om att bygga världens mest resurseffektiva region.

En säljare sitter framför sin dator och pratar med en kund

Få koll med Driftövervakning

Driftövervakning hjälper dig att ha koll på hur din fastighets uppvärmning och varmvattenproduktion fungerar. Vårt system för Driftövervakning levererar data och larm direkt till din telefon, dator eller surfplatta. Det innebär att du får bättre kontroll och färre överraskningar. Det ger dig inte bara en mer behaglig inomhusmiljö, utan också möjligheten att förebygga eventuella problem innan de ens uppstår. Det ger en extra trygghet för både dig och de boende i fastigheten. 

Montör byter fjärrvärmemätare

Det här händer när du har gjort din intresseanmälan:

  1. Vi hör av oss och bokar in en kostnadsfri besiktning av din fjärrvärmecentral.
  2. När besiktningen är godkänd skickar vi ett avtal till dig för signering.
  3. Vi installerar nödvändig hårdvara och du sätter upp sensorerna.
  4. Du får en genomgång av systemet innan det är dags att köra igång.
Acceptera kakor (cookies) för att se innehållet.

Erbjudande och priser

Om du beställer tjänsten innan den 31 oktober 2024 får du ett kampanjpris på din beställning. Ordinarie pris för sensorer är 700 kronor styck. Abonnemangsavgiften är 799 kronor per månad, oavsett om du utnyttjar erbjudandet eller inte. 

Paket Installation Sensorer (antal x pris) Pris totalt Du sparar
Liten 10 000 10 x 500 kr 15 000 kr 2 000
Mellan 10 000 15 x 500 kr 17 500 kr 3 000
Stor 10 000 25 x 500 kr 22 500 kr 5 000
Produkt Pris
Installation 10 000 kr
Sensorer 700 kr/st
Abonnemang 799 kr/mån

Vill du ligga steget före?

Fyll i vårt kontaktformulär, så kontaktar vi dig och berättar mer.