Aktivera fjärrstyrd och färgskiftande utomhusbelysning

Skapa liv i utomhusmiljön och fira storhelger med färgrik och fjärrstyrd belysning.

En tjänst för dig i Linköping

Trygg och snygg utomhusbelysning

Med fjärrstyrd och färgskiftande utomhusbelysning, även kallat Färdigt ljus Fjärrstyrd RBG, får du en utomhusmiljö som både är trygg och snygg. Din belysning kan också vara med och uppmärksamma storhelger och event. 

Upplägget är enkelt. Vi ansluter utomhusbelysningen till vårt fjärrstyrda nät och sköter all ljussättning året runt. Din belysning kommer följa en förutbestämd kalender och lysa upp Linköping i samma färger. Den kan också anpassas efter dina önskemål. Du bestämmer själv omfattningen, från ett enskilt träd till en hel gård. Ibland kan anläggningen behöva uppdrageras för att kunna fjärrstyras. Det kan vi också hjälpa till med, eller så kontaktar du en elinstallatör.

Acceptera kakor (cookies) för att se innehållet.
Sankt Kors använder sig av fjärrstyrd och färgskiftande belysning på parkeringshuset Flustret i Vallastaden. Här berättar Eva hur belysningen bidrar till trygghet och en sammanhållen stad.

Frågor och svar

  1. Kontakta oss. Vi går igenom dina önskemål och möjligheter.
  2. Välj belysning. Tillsammans med vår ljusdesigner bestämmer vi vad som ska lysas upp, från fasader till skulpturer. Välj också ett vardagsljus som är den belysning som används mellan storhelger och event. 
  3. Välj kalender. Du väljer vilka händelser som ska uppmärksammas med din belysning. Alla anläggningar som fjärrstyrd följer en förbestämd kalender för storhelger och event. 

    Baskalender: inkluderar storhelger, till exempel Alla hjärtans dag och jul.

    Eventkalendern: Du kan lägga till extra event som du vill uppmärksamma, till exempel rosa ljus under Rosa bandet. 

    Individuell kalender: Vi färgsätter ditt ljus helt efter dina önskemål utan att följa någon annan förutbestämd kalender.
  4. Installation. Vi kopplar upp din belysning och sköter den året runt. 

Priset baseras på hur många armaturer som ingår och om både storhelger och event ska belysas. Startkostnaden offereras och beror på hur stor din anläggning är och vad som krävs för att installera och koppla upp belysningen för fjärrstyrning. Avtalen skrivs normalt på tre år. Se prislistan för fjärrstyrd och färgskiftande utomhusbelysning→

Utforska möjligheten med fjärrstyrd och färgskiftande belysning