”Det är extra roligt att vara verksam i Linköping”.

A-hus, som så många andra hustillverkare, är vana vid att behöva arbeta med en rad olika leverantörer i ett och samma nybyggnadsprojekt. Så är dock inte fallet i Linköping. Här finns alla tjänster samlade under en och samma koncern. 

Man står framför en byggarbetsplats (foto)

Enklare att bygga i Linköping för A-hus 

I drygt 8 år har A-hus varit en trogen kund till oss på Tekniska verken. Hustillverkaren är en av de större i Sverige och har byggnadskontor i stora delar av landet. Roger Holmberg, markutvecklare på företaget, är oerhört nöjd med hur samarbetet fungerar.

– Jag jobbar i många kommuner i Sverige och kan säga att jag är oerhört imponerad både över Tekniska verkens erbjudande och bemötande. Att få alla tjänster till en villa från samma leverantör är ovärderligt, berättar Roger.

Vy över byggarbetsplats (foto)

Färre kontaktpersoner gör jobbet smidigare

A-hus har flera nybyggnadsprojekt på gång i Linköping. Det just nu största pågår i Ekängen där 38 nya villor kommer stå redo till årsskiftet. Kontakten A-hus för med oss på Tekniska verken, sker till stor del via deras affärskontakt Anna Rydmark.

– Det är såklart smidigt med en kontaktväg. Kunden får snabba svar och vet alltid vem de ska vända sig till. Även under möten, när kunden kommer i kontakt med våra affärsområden, är det nästan alltid samma personer som medverkar. Vår avsikt är att ge ett tryggt och proffsigt intryck, förklarar Anna.

Även Roger delar den bilden.

– Alla jag kommer i kontakt med är lösningsfokuserade och det är aldrig något krångel. Det är extra roligt att vara verksam i Linköping för att samarbetet fungerar så bra, säger Roger.

Gatuskylt framför nybyggda hus (foto)

Samordnar från beställning till färdig affär

För att kunna arbeta effektivt menar Anna att vårt gemensamma CRM-system är avgörande. Här finns alla våra tjänster representerade vilket gör att hon kan följa arbetsflödet från beställning till slutförd affär.

– Det är många parametrar som ska vara i samklang för att helheten ska fungera. Ett enkelt exempel är att elen måste vara installerad innan fibern kommer på plats. Vi sköter all den logistiken genom att ha hela affären samlad i ett och samma system, säger Anna.

Tjänster för en enklare vardag

Behöver du anslutningar till din fastighet? Vi finns i Linköping och Katrineholm och erbjuder tjänster inom elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, avfall, bredband, biogas, elbilsladdning och solceller.