Beställ julgranshämtning till dina hyresgäster eller bostadsrättsförening

Är du hyresvärd eller representant för en bostadsrättsförening eller samfällighet? Då kan du beställa kostnadsfri julgranshämtning till dina hyresgäster eller medlemmar.

Tyvärr tar vi inte emot fler beställningar

Nu har sista beställningsdagen för julgranshämtningen passerat. Om ni inte hann beställa kan ni istället lämna granar på våra återvinningscentraler eller trädgårdsavfallstippar

 För dig som har beställt - granarna hämtas 25 januari – 14 februari

Vi kommer hämta granarna under perioden 25 januari – 14 februari, måndag till fredag. Vi kan tyvärr inte säga vilken dag vi kommer till er, så låt granarna stå framme, väl synliga och snöfria under hela hämtningsperioden.

Kom ihåg att informera dina boende om:

  • Var de ska ställa sin gran. Julgranarna ska ställas utomhus på den upphämtningsplats som ni har uppgett i beställningen till oss.
  • När de ska ställa ut sin gran. Granen måste ställas ut senast samma morgon som vi börjar hämta, klockan 06.00 den 25 januari.
  • Att granen högst får vara 2,5 meter. Annars kan vi tyvärr inte hämta den. 
  • Att de ska klä av granen. Granen måste vara fria från pynt och julgransfot och får inte vara förpackad i sopsäck.
  • Att de även kan lämna granen själva. Det går också bra att lämna granen på Malmen-, Ullstämma- eller Gärstad återvinningscentral, eller på trädgårdsavfallstipparna i Sturefors och Linghem.
Hjälpte denna information dig? Nej