Prislista för hushåll i Katrineholm

Prislistan för hushåll är en sammanfattning av våra priser för el och fjärrvärme i Katrineholm. Alla priser är inklusive moms och gäller från och med 1 januari 2017.

El

Kostnaden för den el du använder består av flera delar. Ungefär 40 procent utgörs av olika avgifer till staten så som elskatt, elcertifikatsavgift och moms, 20 procent utgörs av elnätsavgiften och 40 procent består av den elenergi du använt. Kostnaden för skatt och moms ingår i den faktura du får från elnätsföretaget och elhandelsföretaget.

Lägenhet Max huvudsäkring 25A
Årsavgift 1 580 kr/år
Elöverföring 22,50 öre/kWh
Villa Huvudsäkringens storlek, 3-fas
Årsavgift 3 660 kr/år - 16 A
  4 580 kr/år - 20 A
  5 750 kr/år - 25 A
Elöverföring 22,50 öre/kWh

Elhandel

Bixia är Tekniska verkens elhandelsbolag. Elpriserna ändras ofta och aktuella priser finns på bixia.se. Du kan påverka dina elkostnader genom att teckna elavtal. Välkommen att kontakta oss för att titta på den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar.

Fjärrvärme

Med fjärrvärme har du ett skönt inomhusklimat, oavsett hur kallt det är ute. Du har alltid tillgång till värme och varmvatten. Vi ser till att värmen kommer hem till dig och ansvarar för ledningsunderhåll dygnet runt, året om. Fjärrvärmepriset justeras normalt sett en gång per år. Tekniska verken har fjärrvärmenät på fler orter, se separata prislistor för andra orter. 

Småhus 1)  
Årsavgift 5 400 kr/år
Energipris 67,5 öre/kWh
Hjälpte denna information dig? Nej