Montör visar kund ny vattenmätare

Energimätning och datainsamling

  Vi förenklar din energiuppföljning
Säkerställer att du mäter rätt
Du får data du kan lita på

Vi är ackrediterade av Swedac.

Din samarbetspartner inom energiuppföljning

Att mäta är att veta och vi vet det mesta inom mätning av el, fjärrvärme, fjärrkyla och vatten. Som helhetsleverantör hjälper vi energibolag, fastighetsägare och bostadsrättföreningar med:

  • Kontroll och kalibrering av mätare.
  • Mätning av användning och produktion.
  • Insamling och kvalitetssäkring av data.
  • Rådgivning och analys.
  • Rapportering och uppföljning.
  • Att installera och ansluta smarta mätare.
  • Felsökning och och felavhjälpning av mätare.

Vi utgår från dina behov och tar fram en lösning som passar dig. Du kan enkelt lägga till fler tjänster när behoven ändras.

Man jobbar med mätutrustning. Foto.

Kontroll och kalibrering av mätare

El, vatten och värmemätare behöver kontrolleras regelbundet för att se till att de mäter rätt. Det kan vi hjälpa dig med. Vi är ackrediterade av Swedac och använder toppmodern testutrustning för att kontrollera och kalibrera dina mätare.

Ikon kunddata

Datainsamling och rapportering

Få koll på energianvändningen i dina eller kundernas fastigheter. Vi samlar in mätvärden om el, värme och vatten och levererar data du kan lita på. Du får tillgång till datan och kan enkelt importera den till egna system. Vi erbjuder även undermätning samt timavräkning och schablonavräkning för elmätare.

Montör kontrollerar elmätare på villa

Felsökning, installation och mätarbyten

Låt oss ta hand om dina mätare. Vi hjälper energibolag att felsöka eller byta energimätare i fastigheter. Vi har stor erfarenhet av mätarbytesprojekt och kan ansvara för hela kedjan, från planering till installation av nya smarta mätare. Oavsett om du bara behöver förstärkning en kort period eller letar efter en långsiktig partner finns vi här för dig.

Hur kan vi hjälpa dig?

Behöver du rådgivning om mätning och datainsamling eller vill du veta mer om våra tjänster? Hör av dig så bokar vi in ett möte.