Återvinningscentraler

På återvinningscentralerna kan du lämna allt från soffor och farligt avfall till kylskåp och trädgårdsavfall. Vet du inte riktigt hur du ska sortera på plats, finns det alltid personal som kan hjälpa dig till rätta. Fråga oss gärna. 

Till återvinningscentralerna är privatpersoner välkomna att lämna sitt eget grovavfall med bil och släp eller mindre pick-up (ej med traktorer och lastbilar). Ditt besök kostar ingenting extra. Hur lite eller mycket du än har att lämna. Du har redan betalat genom ditt ordinarie abonnemang för sophämtning.

Extra öppet

Söndagsöppet i april och maj

Under april och maj har vi söndagsöppet på Malmen, Ullstämma och Gärstad mellan klockan 9-16. Välkommen hit!

Karta och öppettider

Hitta hit

Återvinningscentral Idag

Klicka på repektive återvinningscentral för att se flera öppettider.

Öppet även på Trettondagsafton, Påskafton, Valborgsmässoafton och Pingstafton om dagen infaller på en vardag eller lördag. Stängt övriga aftnar och röda dagar.

Nu kan du express-panta på Malmen

Returpack har tagit fram en helt ny pantautomat som underlättar för den som vill panta mycket på en gång. Istället för att panta varje burk och PET-flaska för sig kan nu alltihop hällas ner i ett och samma fack, vilket innebär att det går snabbare och är nästintill kladdfritt.  

Pengarna betalas ut till ett PayPal-konto eller via Kuponginlösens värdekuponger, som man kan handla för i de allra flesta dagligvarubutiker. Eller så kan man välja att skänka sina pantpengar till välgörande ändamål. På Malmen har vi valt att skänka gåvopanten till Barndiabetesfonden.

Företag och verksamheter

Linköping

Företag och verksamheter i Linköping är välkomna att mot avgift lämna avfall på Gärstad återvinningscentral.

Katrineholm

Företag och verksamheter i Katrineholm är välkomna att mot avgift lämna avfall på Vika avfallsanläggning. 

Hjälpte denna information dig? Nej