Containeruthyrning

Har du stora mängder avfall som du vill bli av med? Ett smidigt sätt är att hyra en container eller annat lämpligt kärl av oss. Vi hjälper dig att hitta den lösning som passar ditt behov allra bäst.

När du vill hyra container till ditt företag

Vi tar emot och behandlar alla typer av avfall. Vi ställer ut containern på önskad plats, sedan tömmer eller hämtar vi den och kör avfallet till återvinning eller annan behandling. Du får statistik på avfallet som samlas in så att du lätt kan följa upp dina kostnader. Om vi ser något som avviker hör vi av oss till dig. När vi hämtar avfallet hos dig slipper du själv lägga tid på att köra det till Gärstad och kan istället lägga den tiden på viktigare saker i din verksamhet. 

Genom att källsortera ditt avfall gör du en insats för miljön samtidigt som dina kostnader för avfallshantering kan minska.

Uthyrning till privatpersoner

När du flyttar, bygger om eller rensar ut hemma uppstår det ofta mycket skräp och avfall. Då är det smidigt att hyra en container. I containern kan du lämna det mesta förutom farligt avfall och elavfall som ska sorteras för sig. 

Vad kostar det?

Priset varierar beroende på dina behov och vilken typ av avfall du slänger och därför är det väldigt svårt att skriva ut en ungefärlig kostnad - det varierar helt enkelt väldigt mycket beroende på vart du vill ha containern, vilken typ av avfall du vill kasta och såklart mängden.

Din totala kostnad består av tre olika avgifter:

  • Hyresavgift
  • Transportavgift
  • Behandlingsavgift

Kontakta oss

Om du ringer och berättar var du bor och ungefär vad du tänkt att kasta (avfall från företag, badrumsrenovering hemma, garagestäd etc.) så kan vår ordermottagare ge dig ett ungefärligt pris. 

Kontakta oss för mer information

Ring 013-20 80 94

 Våra modeller

Liftdumpercontainrar (pdf)
Frontlastarcontainer och komprimator (pdf)
Växelflak (pdf)
Kärl (pdf)

Hjälpte denna information dig? Nej