Containeruthyrning

Har du stora mängder avfall som du vill bli av med? Ett smidigt sätt är att hyra en container. Vi hjälper dig att hitta den lösning som passar ditt behov allra bäst.

Hyra container till ditt företag

Vi tar emot och behandlar alla typer av avfall. Vi ställer ut containern på önskad plats, sedan tömmer eller hämtar vi den. Du får statistik på avfallet som samlas in så att du lätt kan följa upp dina kostnader. Om vi ser något som avviker hör vi av oss till dig. När vi hämtar avfallet hos dig slipper du själv lägga tid på att köra det till Gärstad och kan istället lägga den tiden på viktigare saker i din verksamhet. 

Genom att källsortera ditt avfall gör du en insats för miljön samtidigt som dina kostnader för avfallshantering kan minska.

Uthyrning till privatpersoner

När du flyttar, bygger om eller rensar ut hemma uppstår det ofta mycket skräp och avfall. Då är det smidigt att hyra en container. I containern kan du lämna det mesta förutom farligt avfall och elavfall som ska sorteras för sig. 

Vad kostar det?

Priset varierar beroende på dina behov, vart du vill ha containern, vilken typ av avfall du slänger och såklart mängden.

Din totala kostnad består av tre olika avgifter:

  • Hyresavgift
  • Transportavgift
  • Behandlingsavgift

Kontakta oss för mer information och beställning

Om du ringer och berättar var du bor och ungefär vad du tänkt att kasta (avfall från företag, badrumsrenovering hemma, garagestäd etc.) så kan vår ordermottagare ge dig ett ungefärligt pris.

Ordertelefoner

Container och återvinning: 013-20 80 94
Farligt avfall 013-20 90 40

Fakturafrågor

Container e-post: faktura.container@tekniskaverken.se
Farligt avfall e-post: faktura.farligtavfall@tekniskaverken.se

 

Våra modeller

Liftdumpercontainrar (pdf)
Frontlastarcontainer och komprimator (pdf)
Växelflak (pdf)
Kärl (pdf)

Hjälpte denna information dig? Nej