Rapportera mätarställning

Du som bor i villa läser själv av din mätarställning och rapporterar in den till oss. Vi rekommenderar att du rapporterar in mätarställningen minst en gång per år. Då vet du att du betalar för rätt vattenförbrukning, eftersom din mätarställning avgör hur stor din avgift blir.

Vattenmätaren visar hur mycket vatten du använder i fastigheten. Oftast hittar du vattenmätaren i källaren, i ett förråd eller vid en undercentral i fastigheten. Är du osäker på var vattenmätaren sitter? Kontakta oss så vägleder vi dig rätt.

Olika sätt att rapportera mätarställning

När du läst av din vattenmätare finns det flera olika sätt att rapportera in mätarställningen:

Via Mina Sidor

  1. Klicka på Logga in  högst upp på tekniskaverken.se och logga in med dina uppgifter. Du loggar in med ditt personnummer och det lösenord som du själv har valt.
  2. Har du aldrig loggat in på Mina sidor? Då använder du ditt personnummer som användarnamn och dina fyra sista siffror som lösenord. Därefter får du välja ett nytt lösenord och koppla det till ditt e-post-konto. Då kan du enkelt byta lösenord om du skulle glömma det.
  3. När du är inloggad, klicka på Mina sidor som du hittar högst upp på sidan till höger. Då kommer du in på Mina sidor.
  4. När du kommit in på Mina sidor hittar du "Registrera mätarställning", som ser ut så här: 
  5. Om du har flera mätare i listan, välj den mätare det gäller och klicka på Registrera.
  6. Fyll i mätarställningen och vilket datum du läst av mätaren. Tryck sedan på knappen Spara, så är mätarställningen registrerad.

Via avläsningskort

Fyll i det avläsningskort som vi skickar ut med jämna mellanrum och posta det till oss.

Hjälpte denna information dig? Nej