Beställ julgranshämtning

Vi erbjuder ett enkelt och smidigt sätt att bli av med julgranen när helgerna är firade och det nya året har ringt in. Du ställer ut granen och vi hämtar och kör den till återvinning. Du som bor i villa måste beställa tjänsten via Mina sidor.

För dig som bor i en- och tvåfamiljshus

Du beställer granhämtning helt kostnadsfritt på Mina sidor. Du loggar in med ditt Bank-id och under rubriken Vad vill du göra? klickar du på Beställa/boka. I listan med tjänster väljer du Beställ julgranshämtning och fyller i dina uppgifter. Vi behöver din beställning senast 8 januari.

Vi hämtar din gran mellan vecka 4-6

Granen ställs ut väl synlig och snöfri vid tomtgräns under hämtningsperioden 20 januari - 7 februari. Vi hämtar från måndag klockan 06.00 till fredag klockan 18.00. Granen måste vara fri från pynt och julgransfot och får inte vara förpackad i säck. 

Du vet väl att du kan lämna granen själv?

Välkommen till någon av våra återvinningscentraler Malmen, Gärstad och Ullstämma eller till trädgårdsavfallstipparna i Sturefors och Linghem. 

 

För dig som bor i flerbostadshus

Din fastighetsägare eller hyresvärd beställer granhämtning för den fastighet du bor i, och informerar om var du ska lämna din gran.

För dig som bor i Vallastaden

Granen ska läggas i containern för grovavfall. Glöm inte att pynta av granen och sortera eventuella trasiga ljusslingor som elavfall. Lägg inte granar i det komposterbara trädgårdsavfallet.

För dig som är fastighetsägare eller hyresvärd

Du som är representant för föreningen eller fastigheten beställer hämtning till din/dina fastigheter. Tjänsten är helt kostnadsfri och vi tar inte emot enskilda beställningar från de boende i fastigheten eller föreningen.

Beställningen gör du genom att ringa till kundservice, telefon 0771-25 26 27 eller skicka e-post till kundservice@tekniskaverken.se. Tänk på att ha ditt/ert kund- eller organisationsnummer tillgängligt när du beställer. Vi behöver din beställning senast den 8 januari

Glöm inte att informera de boende 

Granarna ska ställas väl synliga och snöfria under hämtningsperioden 20 januari - 7 februari. Vi hämtar från måndag klockan 06.00 till fredag klockan 18.00. Kom ihåg att informera de boende om att ställa sina granarna utanför, eller i anslutning till, avfallsrum alternativt behållare/kärl för hushållsavfall. Granarna ska vara fria från pynt och julgransfot och får inte vara förpackade i säckar.

Hjälpte denna information dig? Nej