Om webbplatsen

Vi hoppas att du hittar det du behöver snabbt och lätt här på tekniskaverken.se. Genom vår webbplats vill vi stärka möjligheterna till dialog, delaktighet och tillgänglighet för våra kunder.

Vår vision med webbplatsen är att göra det enklare att hitta just det du söker. Det har vi gjort genom att ha en kundanpassad struktur och en bra sökfunktion. Vi vet att många besöker oss från mobilen och därför är sidan responsiv, det vill säga den anpassar sig efter vilken enhet du sitter vid – mobil, läsplatta eller dator. Vår webbplats fungerar i alla moderna webbläsare. Ser sidan konstig ut så kan du behöva uppdatera din webbläsare.

Mina sidor

På Mina sidor kan du få du en överblick över dina tjänster, se dina fakturor och avtal, hantera ärenden och se statistik över din användning och förbrukning. Du loggar in högst upp till höger här på sidan, antingen genom att använda mobilt bank-id eller användarnamn och lösenord.

Kakor/cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska besökaren på en webbplats informeras om att webbplatsen använder kakor. Användaren ska också ges möjlighet att hindra kakor.

Tekniska verkens webbplats använder kakor för vissa funktioner, till exempel när du ingår ett avtal eller kontaktar oss via webben. Vi lagrar ingen information som personuppgifter eller lösenord i kakor. Om du inte accepterar användandet av kakor kan du ändra inställningar i din webbläsare (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari med flera) så att den inte tillåter kakor. Gör du detta kommer dina sidor att glömma bort dina personliga val av layout, men i övrigt ska sidorna fungera normalt.

Vad är en kaka?

Kakor; cookies är en liten datafil med text, som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Informationen i datafilen är möjlig att använda för att följa en användares aktivitet på webbplatsen. Om du vill undvika kakor kan du ställa in din webbläsare så att du automatiskt nekar kakor eller informeras om att en webbsida innehåller kakor. Mer information finns i din webbläsares hjälpavsnitt.

Det finns två typer av kakor. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på din dator. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte den aktuella webbplatsen. Den andra typen av kakor kallas sessionskakor. Under tiden du är inne och surfar på en sida, lagras den här kakan temporärt i din dators minne exempelvis för att hålla reda på vilket språk du har valt. Sessionskakor lagras inte under en längre tid på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.