Loppis på Vika

Vi vill inspirera till en hållbar konsumtion och anordnar därför loppisar på Vika avfallsanläggning i Katrineholm varje vår och höst. Intäkterna går oavkortat till en lokal förening eller organisation.

Nytt rekord 

På vårens Vika loppis lyckades vi slå ett nytt rekord i insamlade pengar med 98 281 kronor som oavkortat går till Tre tassar (räcker ut en hand till katter i nöd) som ska använda pengarna till arbete för utsatta katter. Pengarna kommer användas till att hjälpa katter som ska bli kastrerade, vaccinerade, chipmärkta samt veterinärvård och specialfoder till sjuka katter.

Evenemang 2017

 • 16 sep

  Loppis på Vika

  Vi vill inspirera till en hållbar konsumtion och anordnar därför loppisar på Vika avfallsanläggning vår och höst. Intäkterna går oavkortat till en lokal förening eller...

  • När: 16 sep
  • Tid: 09:00 - 13:00
  • Var: Vika avfallsanläggning
Visa alla kalenderhändelser

Nästa loppis

I höst kommer intäkterna från loppisen att gå till KIF Basket.

Vi jobbar hårt med värdegrundsfrågor och vår tanke är att dessa pengar ska gå till vidareutbildning av ledare i detta ämne men också till gemensamma aktiviteter för barnen, där ”laggränser” suddas ut och vi skapar en stark föreningskänsla, solidaritet och demokrati. Att förstå vad det innebär att vara en del av en förening.

Välkommen att besöka oss då!

Miljönär-märkt loppis

Loppisen på Vika är Miljönär-märkt. Märkningen syftar till att uppmärksamma alla de som gör det möjligt för allmänheten att laga, låna eller återanvända – eller att på annat sätt minska avfallet.

Märkningen har tagits fram av Avfall Sverige med förhoppningen att inspirera till en hållbar konsumtion.

Kontakta oss för mer information

Om du har några frågor om våra loppisar är du välkommen att kontakta oss på tel 0150-579 52 eller e-post vika@tekniskaverken.se

Hjälpte denna information dig? Nej