Almedalsveckan

Tekniska verken är på plats under Almedalsveckan för att driva viktiga frågor som berör vår bransch och därmed samhällets miljö och vår vardag.

Syftet med deltagandet är bland annat att visa på hur ett regionalt kommunägt energibolag som Tekniska verken kan bidra till utvecklingen inom ledningsbunden infrastruktur, fjärrvärme, stadsnät, energi, biogas och hållbara städer. 

Evenemang

  • 1 jul

    Almedalsveckan

    Vi är på plats för att driva viktiga frågor som berör vår bransch och därmed samhällets miljö och vår vardag.  

    • När: 1 - 8 jul
    • Var: Almedalen, Gotland
Visa alla kalenderhändelser

Blogg

Under veckan kommenterar vi ämnen och seminarier på vår blogg: Tekniska verken tycker

Följ oss på Twitter

Tekniska verken

Tekniska verken i Linköping ägs av Linköpings kommun och är ett regionalt energibolag. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region.
Följ Tekniska verken

Per Everhill

Ansvarig Public Affairs på Tekniska verken. Twittrar om energi, särskilt elmarknaden, biogas, vattenkraft och kraftvärme. Prosumer, civilekonom, reservofficer.
Följ Per Everhill

Klas Gustafsson

Vice Vd på Tekniska verken i Linköping. Trebarnsfar, Syabo. Engagerad i biogas, stadsnäts & energifrågor. Tycker att skidåkning gör sig bäst på midsommarafton.
Följ Klas Gustafsson

Lovisa Fricot Norén

Vd Tekniska verken Nät, inflyttad östgöte med rullande r. Engagerad i elnät, digitalisering, förnybar energi, fiber. Twittrar på eget bevåg Följ Lovisa Fricot Norén

Rebecka Hovenberg

 Miljöpartistiskt kommunalråd i Linköping med ansvar för miljö- och klimatfrågor samt ordförande på Tekniska verken. Följ Rebecka Hovenberg

Hjälpte denna information dig? Nej