Karriär och exjobb

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi ca 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga.

Examensarbete

Vi genomför varje år examensarbeten kopplade till vår verksamhet. Hos oss pågår ständigt projekt som ligger i framkanten av utvecklingen. Vi är därför särskilt intresserade av att ha många kontaktytor mot dig som student, som ett sätt för oss att få tillgång till de senaste kunskaperna och idéerna. Läs mer.

Lediga tjänster

Är du intresserad av att börja en spännande karriär hos oss? Här hittar du våra lediga tjänster och information om hur du går till väga för att söka jobb hos oss. Läs mer.

Sommarjobb

Varje år har vi närmare hundra sommarjobbare hos oss. Uppgifterna kan vara allt från att jobba på någon av våra återvinningscentraler till att sommarjobba som ingenjör. Sommarjobbsannonserna släpps i februari varje år, så håll utkik här på webben!

Vi tänker innovativt!

I en värld full av utmaningar där allt färre resurser behöver räcka till allt fler och där miljö- och klimatförändringar är ett faktum, vill vi ta ett ansvar. Vi vill visa vägen och utveckla nya, smartare lösningar där resurser maximeras och inget går till spillo. Bland annat bygger vi landets första fullskaliga reningsanläggning för läkemedelsrester i avloppsvattnet.

Läs mer.

Hjälpte denna information dig? Nej