Komfort - värme och kyla

Fjärrvärme

Våra rådgivare har många års erfarenhet av fjärrvärme och uppvärmningsfrågor och hjälper gärna till att titta på era förutsättningar för att använda fjärrvärme. 

För att värma en fastighet med fjärrvärme behövs en anslutning mellan fastigheten och fjärrvärmenätet i gatan, samt en fjärrvärmecentral inne i huset. Kostnaden för att ansluta en fastighet till fjärrvärme beror av hur mycket energi och hur stor effekt fastigheten kräver samt hur lång ledningen blir från gatan och in till huset. Du betalar sedan för den energi samt effekt som fastigheten behöver. Vår prislista är uppbyggd så att det ska märkas på kostnaderna om du gör åtgärder för att effektivisera din fastighet.

Läs mer om Fjärrvärme

Fjärrkyla

Energismart fjärrkyla med fjärrvärme ger ett behagligt inomhusklimat – perfekt för butiker, kontor och datortäta miljöer. Med innovativ teknik erbjuder vi dig fjärrkyla med samma fördelar som fjärrvärme – enkelt, tryggt, prisvärt och med låg miljöpåverkan.

Fjärrkyla fungerar även bra i datorhallar som måste ha konstant kylning för att överhuvudtaget fungera. Detsamma gäller för många tillverkningsprocesser inom industrin.

Läs mer om Fjärrkyla

Markvärme

Markvärme är en uppvärmningsform som används på gator och torg för att hålla snö- och isfritt under vinterhalvåret, oktober till april.

Om det är tekniskt möjligt används returvärme, dvs fjärrvärme som redan använts för att värma upp fastigheter.

Läs mer om Markvärme

Kontakta oss för offert och personligt besök

Goda råd kostar inget. Boka gärna ett möte med oss för att få en genomgång av vår prismodell och hur du kan minska dina uppvärmningskostnader.

Kontakta oss för mer information

Johannes Sköld
Teknisk Säljare Fjärrvärme
Fjärrvärmetjänster
Hjälpte denna information dig? Nej