Digitala årsredovisningen kan vinna två priser!

Pressmeddelande
02 september 2019 11:10
Tekniska verken har återigen nominerats till både Publishingpriset och Svenska Designpriset 2019 för sin digitala årsredovisning. När det gäller Publishingpriset är det i kategorin "Årsredovisningar webb" och kategorin i Svenska Designpriset är "Redaktionellt och Information".

Svenska Designpriset har som målsättning att främja och utveckla svensk grafisk design och kommunikation. Tävlingen är öppen för reklam- och designbyråer, inhouse, förlag, informatörer, arkitekter, tidningar, webbyråer och grafiska formgivare. Röstningen äger rum på svenska Designprisets webbplats 2-8 september, och är öppen för alla. 
Mer information om tävlingen finns på Svenska Designprisets webbplats

Publishingpriset är en jurybedömd tävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker, på svenska eller engelska, som premierar lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Juryn består av verksamma kommunikatörer såsom fotografer, grafiska formgivare, filmproducenter, journalister, redaktörer och UX designers. 
Mer information finns på Publishingprisets webbplats

Tekniska verkens årsredovisning har producerats i samarbete med Significant Bit, Edit & Björnen och Identx kommunikation.

Här finns Tekniska verkens digitala årsredovisning. 

För mer information kontakta gärna: 
Anna Nestun, marknadskommunikationschef, Tekniska verken, 
013-20 90 18
anna.nestun@tekniskaverken.se

Johan André, grundare och utvecklare, Significant Bit
011-333 00 99
johan@significantbit.se

 

 

Lana Brunell
Pressansvarig