Koncerndagarna 2017

Välkommen till koncerndagarna – om möjligheterna som får oss på rätt väg!

Vår omvärld och våra kunder ställer nya och andra krav på oss än tidigare. Det är tillsammans vi måste möta deras behov och fortsätta att leda den resurseffektiva utvecklingen. En gemensam resa som vi alla ska bidra till. Under koncerndagarna är det dags att träffas och utvecklas. Det blir en inspirerande och spännande dag!

  • När: 3, 12 eller 19 oktober, klockan 8.30 – 16.45.
  • Var: Louis De Geer konsert & kongress, Norrköping

Förutom omvärldsfaktorer, inspirerande föreläsningar och samverkan innehåller dagen även lunch och fika på för- och eftermiddag. Vi inleder med kaffe/te och smörgås på morgonen klockan 8.30 och avslutar dagen klockan 16.45.

För att alla anställda ska kunna delta behöver cheferna fördela sina medarbetare till de tre datumen. Stäm av med din närmaste chef vilken dag du ska anmäla dig till.

Buss

Koncerndagen startar med avfärd i buss. Busstransport tur och retur går från Linköping (Brogatan) klockan 07.45 och Katrineholm (Djulögatan) klockan 07.30. Hemfärd klockan 16.45. Bixia (Växjö/Nässjö) åker enligt egna ordinarie rutiner. MSE ordnar egen transport.

Anmäl dig senast 20/9

Klicka på länken till anmälan och fyll i val av dag och hur du tar dig dit. Koncerndagen är obligatorisk och din anmälan bindande. Säkerställ att du fyller i rätt dag, först till kvarn gäller. Glöm inte att fylla i eventuell matallergi och förtydliga den gärna.

Vi behöver din anmälan senast 20 september. Du får en bekräftelse på anmälan till din e-post som det är viktigt att du sparar.

Blir du sjuk, sjukanmäl dig som vanligt och avanmäl dig via länken i din bekräftelse.

 Till anmälan

Normal arbetstid

Koncerndagen räknas som en normal arbetsdag med 8 timmar. Denna dag utgår ingen flextid eller övertid. För de som arbetar deltid utgår fyllnadslön upp till 8 timmar. Alla anställda rapporterar i sitt tidkort Tjänsteresa, Kod TJ.

Har du frågor?

För frågor om hur du ska rapportera din tid eller andra frågor rörande lön/ersättning, kontakta Löneavdelningen.

För frågor om evenemanget, kontakta Lena Grönkwist, Marknadskommunikation, 
lena.gronkwist@ tekniskaverken.se eller 013-20 92 22.

Varmt välkommen!