Underhållsingenjör inom EL

Underhållsingenjör inom EL

Företag/Avdelning: Bränslebaserad energi
Plats: Linköping
Ansök senast: 2019-05-27
Anställning: Tillsvidareanställning
Befattning: Medarbetare/anställd
Sök jobbet

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Vårt erbjudande
Vi hjälper våra kunder med att leverera fjärrvärme och el genom att producera kraftvärme i Linköping. Vi arbetar för att ha största möjliga tillgänglighet på våra anläggningar och nu söker vi en elkraftsingenjör. Du kommer att utföra dina arbetsuppgifter i kontorsmiljö där det finns kompetenta och erfarna ingenjörer och chefer som kan stötta dig i ditt arbete och ge dig möjlighet till utveckling. Du blir en del av ett stabilt men innovativt företag som arbetar för ett hållbart samhälle och en hållbar arbetsplats där balans mellan jobb och fritid är viktigt.

I arbetet ingår:

  • att arbeta med underhåll och underhållsplaner, på våra elanläggningar
  • att arbeta med utredningar, uppföljningar och ta fram beslutsunderlag
  • att arbeta fram investeringsunderlag
  • att planera, bereda och följa upp underhållsarbetet
  • att följa upp kostnader inom uppdragen
  • att uppdatera dokumentation i underhållssystem

Vem är du?
Som person är du engagerad, handlingskraftig och har förmågan att strukturera ditt arbete utifrån uppsatta tidsramar. För att lyckas i rollen behöver du ha en analytisk förmåga vara samarbetsinriktad samt ha lätt för att kommunicera. Du har en god vana av att arbeta i Office-paketet, goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är en förutsättning för att klara av alla uppdrag inom tjänsten.

Du har kunskap inom elkraftteknik och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av både strategiskt och operativt underhållsarbete inom energi- eller processindustri.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter, samt på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Reza Nownahal Cleber, anläggningschef Gärstad Kraftvärmeverk, 013-30 84 40. Facklig information lämnas av Bo Karlsson, Unionen, 013-20 91 12, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Mattias Bentfors, SEKO, 013-30 86 30. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Johan Pettersson Rajer, rekryterings- och employer brandingspecialist, 013-20 81 51.

Välkommen med din ansökan
Vi arbetar med en löpande urvalsprocess, skicka därför in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-05-20.

Läs också gärna mer om hur det är att jobba hos oss på tekniskaverken.se/hos oss

Kontaktperson

Ansök redan idag, eller få mer information genom att kontakta

Reza Nownahal Cleber
Anläggningschef Gärstad
tfn 013-30 84 40

Sök jobbet
Hjälpte denna information dig? Nej