VA-tekniker

VA-tekniker

Företag/Avdelning: Vatten
Plats:
Ansök senast: 2017-10-22
Anställning: Tillsvidareanställning
Befattning: Medarbetare/anställd
Antal tjänster: 1
Sök jobbet

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Vårt erbjudande
Linköping är en stad i förändring. I takt med att staden byggs ut växer behovet av att utöka, förstärka och förnya det kommunala ledningsnätet, för att kunna förse våra invånare med rent vatten och ta hand om avloppsvattnet på bästa sätt. Inom kundavdelningen Vatten och avlopp jobbar vi bland annat med att nyanslutning av nya fastigheter och tjänster för befintliga fastigheter. Nu söker vi en VA-tekniker som vill hjälpa oss nå vår vision.

I arbetet ingår:

  • Ansvar för att fastighetsägare får byggvatten vid sina projekt.
  • Hjälpa till vid sprinklertester och ta fram kartmaterial för detta.
  • Skriva mätarorder och beställa uppsättning av mätare, samt vara delaktig avdelningens övrigt förkommande arbetsuppgifter.

Vem är du?
Tidigare erfarenhet inom VA-branschen är ett krav. Om du också har utbildning inom VA-området och tidigare har arbetat med kundrelationer är det meriterande.

Du har god datorvana, och tycker om att ha kundkontakt och svara på kundfrågor. Du tar gärna egna initiativ, har stort kundfokus och viljan att lära dig nya saker och vara delaktig i avdelningens arbetsuppgifter. Du är affärsmässig och förstår fakturering och beräkning av intäkter. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter, samt på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team. Du behöver B-körkort i tjänsten.

Vill du veta mer?
Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Sören Brandt, avdelningschef, 013-20 83 83. Facklig information lämnas av Bo Karlsson, Vision, 013-20 91 12 eller Henrik Kruuse, Akademikerföreningen,  013-20 83 56. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Josefine Pihl, HR-konsult, 013-20 91 11.

Välkommen med din ansökan
Vi arbetar med en löpande urvalsprocess, skicka därför in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2017-10-22.

Läs också gärna mer om hur det är att jobba hos oss på tekniskaverken.se/hososs

Kontaktperson

Ansök redan idag, eller få mer information genom att kontakta

Sören Brandt
Avdelningschef
tfn 013-20 83 83

Josefine Pihl
HR-konsult
tfn 013-20 91 11

Sök jobbet
Hjälpte denna information dig? Nej