Underhållschef - Reza Nownahal

 Tekniska verken får jag chansen att jobba med enormt kompetent personal och dessutom bidrar vi till ett fungerande vardagsliv för Linköpings invånare!

Min resa på Tekniska verken började efter att jag avslutat min ingenjörsutbildning på Kungliga tekniska högskolan i mitten av 80-talet. År 1990 slutade jag på Tekniska verken och började på Vattenfall AB. 15 år senare valde jag dock att söka mig tillbaka och idag jobbar jag som chef för underhåll inom affärsområdet kraft och värme. Det betyder att jag ansvarar för allt underhåll på våra anläggningar, bland annat Gärstadverket och kraftvärmeverket som ligger vid resecentrum.

Jag har mycket varierande arbetsuppgifter. Huvuduppdraget är att tillsammans med min personal se till att våra anläggningar är i bra skick och att de fungerar som de ska. Ett flexibelt arbete som berikar vardagen och passar mig ypperligt. På Tekniska verken får jag chansen att jobba med enormt kompetent personal och dessutom bidrar vi till ett fungerande vardagsliv för Linköpings invånare.

Jag är stolt över att jobba på ett företag som satsar och investerar för framtiden och för vår miljö. Nya kraftvärmeverket på Gärstad är ett sådant exempel. Dessutom tar Tekniska verken väl hand om sina medarbetare och vi har ett trevligt företagsklimat.

Hjälpte denna information dig? Nej