Strategiskt partnerskap med Tekniska verken

Är ditt företag intresserad av ett strategiskt samarbete med Tekniska verken? Tekniska verken är en etablerad aktör med stor kunskap inom ett antal spetsområden. Vi måste vara modiga och flexibla för att förändra oss i takt med vår omvärld. Har ditt företag en produkt som ni vill testa? Kanske är det en ny idé som ni vill utveckla tillsammans med oss? Tveka inte att höra av er för ett första samtal så får vi se om vi tillsammans kan bygga världens mest resurseffektiva region!

Ständig utveckling

Tekniska verken har alltid strävat efter att vara ledande inom sina verksamhetsområden. Förändringar i det omgivande affärslandskapet, ändrade kundbehov, nya tekniklösningar ex runt digitalisering och nya material, gör att vi ständigt vill förändra och förbättra oss. Genom att ta nya produkter och tjänster till marknaden, både i egen regi och via partnerskap vill vi behålla vår tydliga position på marknaden som ett innovativt, framtidssäkert energibolag.

Bred samverkan

Vi strävar efter att vara helhetsleverantör inom energiområden – dels genom att utnyttja koncernens breda erbjudande men också genom att samverka med andra. Vi etablerar kontinuerligt nya partnerskap. Det kan exempelvis handla om förbättrad produktion, nya affärsmodeller eller ibland om helt nya produkter och tjänster som gör tillsammans gör att vi ständigt har relevanta erbjudande till våra kunder. Vi kan med vår breda verksamhet vara en bra partner när dina produkter ska kommersialiseras.

Kontakta oss för mer information

Ingela Lindahl
Chef Affärsutveckling
Affärsutveckling
Hjälpte denna information dig? Nej