Ny vattenledning i Västanågatan

För att säkerställa att vi kan leverera friskt och gott vatten i kranen även i framtiden kommer vi att förnya en dricksvattenledning i Västanågatan mellan Brunnsgatan och Västra vägen under tiden 7 april till slutet av april. 

Avstängning av vattnet

Under arbetet kommer det att bli kortare avbrott i vattenleveransen när vi kopplar in den nya ledningen. Avbrotten aviseras i förväg så att ni vet när de sker. Det kan förekomma lägre tryck än normalt samt vara lite missfärgat när vattnet kommer tillbaka. Undvika att tvätta vittvätt just då. Missfärgningen är ofarlig och försvinner efterhand som man spolar bort vatten.

Störningar i trafiken

Arbetet kommer tyvärr att medföra en del störningar i trafiken. Västanågatan kommer att vara avstängd för trafik under arbetstiden. Jobbet påbörjas vid korsningen till Brunnsgatan och fortsätter sedan upp mot Västra vägen. När vi når korsningen Västra vägen kommer en av filerna att stängas av för trafiken.

Vi arbetar så snabbt vi kan för att minska obehag som kan uppstå för berörda näringsidkare och kringboende. Vi ber er att ha överseende med detta.

Frågor

Har du några frågor så är det bara att komma fram till oss på plats. Arbetsledare är Claes Skogh och han nås på telefon 013-20 80 97 mellan kl 07.00 och 16.00. Övrig tid kontaktas Tekniska verkens driftcentral tel. 013-20 80 20.

Hjälpte denna information dig? Nej