Tekniska verken på Linköpings Stadsfest

Lördagen den 24 augusti mellan klockan 10-17, är du välkommen till oss på Stora torget i Linköping. Då anordnar vi gratis idrotts- och leksaksloppis, bjuder på roliga föreställningar och svarar på frågor.

För att vår värld ska kunna bli mer hållbar behöver vi återbruka i mycket större utsträckning. Därför anordnar vi en gratis idrottsloppis där det kommer finnas massor av olika sorters sportutrustning. Precis som tidigare år finns även en leksaksdel på loppisen.

I vårt tält är alla barn välkomna att återbrukspyssla genom att skapa något nytt av gammalt. Maskoten Gröna Påsen finns också på plats och delar ut kramar.

Teater med Trollkarlen från Oz

På scenen spelas barnföreställningen Trollkarlen av Oz tre gånger under dagen. Det är en komprimerad version av originalet med mycket sång. Föreställningen handlar om en flicka som möter - och blir vän med -  en (o-)smart Fågelskrämma, en hjärtlös men vänlig Plåtman och ett stort men ack så fegt Lejon. Budskapet är att alla är värdefulla, oavsett ursprung, möjligheter och utseende. 

  • Kl. 11.00–11.20
  • Kl. 12.30–12.50
  • Kl. 15.00–15.20

Cirkusföreställning med Norrköpings ungdomscirkus

Norrköpings ungdomscirkus ger en fartfylld show full av hopprepstricks, hissnande akrobatik, jonglering, pyramider och mycket mer.

  • Kl. 14.00, nedanför scenen utanför vårt tält.

Varmt välkomna!

Hjälpte denna information dig? Nej