Loppis på Vika återvinningscentral i Katrineholm

Vikaloppisen under våren och hösten ställs in

På grund av smittspridningen av coronaviruset har vi valt att ställa in vårens och höstens Vikaloppis. Det saker som har lämnats in, kommer istället hämtas av välgörenhetsorganisationer i Katrineholm och säljas i deras butiker. 

Vad är Vikaloppisen?

Två gånger om året anordnar vi en loppis på Vika återvinningscentral i Katrineholm där intäkterna skänks till en lokal förening eller organisation. På loppisen brukar vi även auktionera ut ett antal föremål. På den senaste Vikaloppisen, i september 2019, bidrog besökarna till att 66 503 kronor kunde skänkas till Backa Konståkningsklubb Katrineholm.

På loppisen säljer vi främst prylar, men inga möbler på grund av platsbrist i loppislokalen. Möbler som lämnas in skänks istället till de välgörenhetsorganisationer vi samarbetar med. 

Miljönär-märkt loppis

Loppisen på Vika är Miljönär-märkt. Märkningen syftar till att uppmärksamma alla de som gör det möjligt för allmänheten att laga, låna eller återanvända – eller att på annat sätt minska avfallet.

Märkningen har tagits fram av Avfall Sverige med förhoppningen att inspirera till en hållbar konsumtion.

Kontakta oss för mer information

Om du har några frågor om våra loppisar är du välkommen att kontakta oss på tel 0150-579 52 eller e-post vika@tekniskaverken.se

Hjälpte denna information dig? Nej