Loppis på Vika

Vi vill inspirera till en hållbar konsumtion och anordnar därför loppisar på Vika avfallsanläggning i Katrineholm varje vår och höst. Intäkterna går oavkortat till en lokal förening eller organisation.

På höstens loppis går pengarna till Backa Konståkningsklubb. Pengarna kommer att användas till utbildning av ledare, tävlingsledare och domare, inköp av skridskor och annan utrustning som nybörjare kan använda samt till två tävlingar under kommande vår.  

Grindarna öppnar kl 8:20 och kl 10:45 auktionerar vi ut utvalda föremål. Mellan kl 9-10 kostar entrén 20 kr för personer över 12 år. Detta för att minska trycket vid öppning och få en jämnare fördelning av besökare. Självklart går även intäkterna från inträdet till Konståkningsföreningen. Det går bra att betala med swish.

Vi bjuder på fika. Varmt välkommen!

Vårens Loppis på Vika 2019

Tack till alla som besökte oss på Loppis på Vika den 18 maj. Under dagen sålde vi grejer för 75 500 kronor som går oavkortat till Kaik Handbolls ungdomslag. 

Vi slutar sälja möbler på loppisen

Vi börjar växa ur vår loppislokal och kommer därför inte sälja möbler längre på Loppis på Vika. De möbler som vi får skänkta till oss kommer fortsättningsvis att användas i samarbete med olika välgörenhetsorganisationer i Katrineholm.

Miljönär-märkt loppis

Loppisen på Vika är Miljönär-märkt. Märkningen syftar till att uppmärksamma alla de som gör det möjligt för allmänheten att laga, låna eller återanvända – eller att på annat sätt minska avfallet.

Märkningen har tagits fram av Avfall Sverige med förhoppningen att inspirera till en hållbar konsumtion.

Kontakta oss för mer information

Om du har några frågor om våra loppisar är du välkommen att kontakta oss på tel 0150-579 52 eller e-post vika@tekniskaverken.se