Innovation Camp - en idétävling för dig som går på gymnasiet

Innovation Camp är en innovationstävling som vi arrangerar tillsammans med Ung företagsamhet i Östergötland. I centrum står ett verkligt case från vår verksamhet. Utifrån det ska 80 ungdomar laddade med idéer, drömmar och kreativitet presentera den bästa lösningen på uppdraget. Det kan inte bli annat är succé!

Om tävlingen

Under tävlingen får deltagarna, i grupper med personer de inte känner, kombinera sina kunskaper och erfarenheter på ett spännande sätt för att lösa ett problem på kort tid. Här ställs det prov på kunskaper inom kreativitet, initiativförmåga och samarbete.

Under två dagar får grupperna input från några av våra experter, externa föreläsare och coacher från Ung Företagsamhet för att kunna lösa ett skarpt case från Tekniska verkens verksamhet. På campets sista dag presenterar grupperna sina lösningar för en jury som utser den bästa idén.

Som deltagare på Innovation Camp får du möjlighet att utmana dig, testa dina gränser för vad du orkar, träffa spännande personer och hitta nya vänner!

Innovation Camp arrangeras tillsammans med Ung Företagsamhet i Östergötland och är en del av East Swedens Innovation Week.

Hjälpte denna information dig? Nej