Innovation Camp

Välkommen till Tekniska verken Innovation Camp - en intensiv 21 timmars innovationstävling som riktar sig till alla gymnasieungdomar i Östergötland.

Om tävlingen

Innovation Camp är en 21 timmars non stop-utmaning för ungdomar som går på gymnasiet i Östergötland. Genom ett Innovation Camp får deltagarna kombinera sina kunskaper och erfarenheter på ett spännande sätt för att lösa ett problem på kort tid. Man får testa sina kunskaper inom kreativitet, initiativförmåga och samarbete i grupp.

Under de 21 timmarna får grupperna input från några av Tekniska verkens experter, externa föreläsare och coacher från Ung Företagsamhet. När deltagarna är som tröttast krävs det att leverera en bra presentation inför en kritisk jury. Efter 21 timmar utser juryn vilken grupp som kommit med den bästa idén.

Som deltagare får du möjlighet att utmana dig, testa dina gränser för vad du orkar, träffa spännande personer och skapa nya vänner! 

Tekniska verken Innovation Camp arrangeras tillsammans med Ung Företagsamhet i Östergötland och är en del av East Sweden Innovation Week.

 

 Se filmen från Innovation camp 2018

 

 

Hjälpte denna information dig? Nej