OBS! Detta pressmeddelande är äldre än sex månader och därför kan eventuella kontaktpersoner, bolagsnamn, länkar och annan liknande information vara inkorrekt.

PRESSMEDDELANDE
Linköping 01 februari 2011
stadspartner.png

Ny vd på Tekniska Verkens dotterbolag Stadspartner

Stadspartners styrelse har utnämnt Mikael Hansevi till vd för Stadspartner AB. Han tillträder sin tjänst den 4 april 2011.

Mikael Hansevi är idag vice vd för Tekniska Verkens dotterbolag Bixia (fd. Östkraft). Åren 2006-2009 var han vd för elhandelsbolaget Fyrstad Kraft AB och 2000-2009 var han försäljningschef för affärsområde Företag inom Östkraft AB. Tidigare har Mikael arbetat på Katrineholm Energi med försäljning.

- Jag är mycket nöjd med utnämningen av Mikael Hansevi till ny vd för Stadspartner, säger Anders Jonsson, styrelseordförande Stadspartner AB och koncernchef i Tekniska Verken i Linköping AB (publ). Mikael har en lång och gedigen bakgrund inom koncernen och stor erfarenhet av företagsledning och försäljning. Tillsammans med Stadspartners medarbetare kommer han att kunna fortsätta utveckla Stadspartner på ett mycket bra sätt.

- Jag är glad över förtroendet som Stadspartners styrelse har gett mig, säger Mikael Hansevi. Jag ser fram emot att få leda Stadspartner och stärka verksamheten med hjälp av den fina kompetens som finns inom bolaget.

Rekryteringen av en ny vd till Stadspartner har pågått sedan oktober 2010. 

För mer information kontakta:
Mikael Hansevi, telefon 070-607 8144
Anders Jonsson, telefon 070-522 8221

Presskontakter

Presskontakt
013-20 91 40

Frågor & svar