Nyheter

Tekniska verken i Linköping och Uponor Infra är båda innovativa företag som med stora kunskaper och engagemang jobbar utifrån det gemensamma målet att göra livet enklare för människor. Vi verkar för att nästa generation ska ha tillgång till rent dricksvatten och att avloppssystemen fungerar även i framtiden. Vi jobbar med infrastruktur som inte syns, men som de flesta tar för given.

Vi har i dagarna skickat ut prisinformation till våra fjärrvärmekunder. Tyvärr har vårt tryckeri haft problem med kuverteringsfunktionen vilket resulterat i att ett flertal av våra kunder har fått ett tomt kuvert i brevlådan. Vi ber såklart om ursäkt för detta. All information finns att läsa här. 

På grund av en omstart av vår telefonväxel kommer all telefoni ligga nere cirkaa 20 minuter med start ca kl 20.00.

Arrangemanget #Dinframtid – Arbetsmarknadsdagarna för Linköpings grundskoleelever växer. I år deltar cirka 1500 elever och 104 lärare. 26 olika branscher och företag kommer att ställa ut och berätta om vilka intressanta arbeten de har.

Lördagens loppis på Vika i Katrineholm gav 68 817 kronor och hela summan går oavkortat till lokala organisationer och föreningar. Intäkterna från i lördags, 12 september, fördelas mellan Brottsofferjouren i Katrineholm, Flen och Vingåker som får 61 817 kronor och Rädda Barnen som får 7000 kronor. 

Lakareutangranser.jpg

Tekniska verken i Linköping vill bidra med pengar till flyktingkatastrofen och skänker 100 000 kronor till organisationer som jobbar med att hjälpa och ta hand om flyktingar i Medelhavet. Koncernen har valt att ge Läkare utan gränser och Rädda Barnen vardera 50 000 kronor.

IMG_0211.JPG

Nu har arbetet med den 6,5 km långa fjärrvärmeledningen mellan Linköping och  Linghem dragit igång, och den beräknas vara klar i början av 2016.

Glasalsutsattning-2014.jpg

Under måndagen var det dags för den årliga utplanteringen av ålyngel i Stångåns vattensystem.

f4xwkyasgkrgf86d5ll3mh1qu8z3szp.jpeg

Tekniska verken finns på plats som delarrangör av seminariet Regional Energi och som talare i andras seminarier under Almedalsveckan på Gotland. Missade du seminariet går det bra att se klipp här på vår webb.

Gumpekulla_sommar_004_140828_HR.jpg

Svensk Biogas har gjort en internutredning med anledning av olyckan den 5 maj, då en gastank i en taxibil exploderade efter avslutad tankning. Utredningen visar att olyckan inte berodde på något tekniskt fel eller någon brist i tankstationen.

Sidans kategorier och etiketter

Vad är detta?

Presskontakter

Presskontakt
013-20 91 40

Frågor & svar