Nyheter

Mellan den 12-14 september kommer Utsikt Bredband att medverka tillsammans med Tekniska verken på Bomässan i Saab Arena. Kom och träffa oss om du vill veta mer om fördelarna med fiber. För mer info och öppettider, besök www.bomassa.se. Vi ses! 

Nu är vi i full gång med grävandet och installationerna igen efter lite lugnare tempo under sommaren. I Linghem installerade vi 150 villor i förra veckan. Många av er har börjat beställa tjänster och är igång med ert framtidssäkra bredband. Grattis säger vi! I Lambohov ha vi påbörjat grävningen för förläggning av fiberkabel, så bor ni i området, kom förbi och säg hej! Likaså Malmslätt område 2 är i startgroparna. Under v. 36 börjar vi spårfräsa hos er. Har du några frågor eller behöver hjälp med att komma igång? Tveka inte att kontakta oss.

Trots rådande högsommar och semestertider har vi alltid personal på plats. Så har du frågor eller funderingar kring beställningen eller installationen av ditt fiberbredband så är du alltid välkommen att kontakta oss. E-post info@utsikt.se, tel 013- 20 83 20 eller besök oss på vår Facebook-sida.

Sedan ett tag tillbaka erbjuder Utsikt Bredband så kallad styrd borrning på platser där det är möjligt. Styrd borrning ersätter det grävjobb som tidigare behövt göras på den egna tomten för att förlägga fiberkabeln i. Kvar att återställa blir istället två mindre hål.

Vi hälsar Itbolaget Atterteg & Vikholm AB (itav) välkommen som ny tjänsteleverantör i vårt nät på företagssidan. Itav är ett nystartat, Linköpinsbaserat bolag som har lång erfarenhet inom specialområden som virtualisering, klienter och servrar kombinerat med en hel del affärsutveckling. Tjänsterna riktar sig mot små- och medelstora företag.  Itav fokuserar på sina kunders verksamhet, behov och utmaningar och med detta skapar de lösningar som sätter användaren i centrum. Vi hälsar dem varmt välkomna till Utsikt Bredbands nät.  

Nu står det klart att intresset för att fiberansluta sitt hus var tillräckligt stort även i Ramshäll och Östra Valla. Vårt erbjudande om fast bredband med upp till 1 000 Mbit/s har fått stort gensvar. Inom kort kommer du som beställt få en bekräftelse på din beställning och en tidplan för hur vi planerar installationsarbetet i ditt område. 

Intresset för att ansluta sig till vårt framtidssäkra bredband var stort i Tornhagen i Linköping så i höst börjar vi ansluta de första husen. Bor du i området och vill ansluta dig till kampanjpriset så går det bra att skicka in din beställning fram till den 8:e juli. Har du frågor eller vill veta mer kontakta Kundservice telefon 013 - 20 83 20 eller e-post villa@utsikt.se  

Från den 25 juni 2014 hälsar vi Viasat välkommen som ny tjänsteleverantör i vårt nät. Genom Viasats kanalpaket Viasat Guld får du som kund tillgång till 79 kanaler, varav 23 stycken i HD. Viaplay ingår så att du kan se TV var och när du vill! Som ny kund till Viasat får du prova på Viasat Guld kostnadsfritt under de tre första månaderna. Och vill du kombinera med riktigt bra internet och telefoni rekommenderar vi något av följande: Bredband 10/10 Mbps Bredband 100/100 Mbps Bredband 10/10 + Telefoni Bredband 100/100 + Telefoni Intresserad av att veta mer? Kolla under ”Utbud” här på utsikt.se. Och vill du beställa gör du det direkt i vår kundportal eller kontakta Viasat, antingen på viasat.se eller tel 0771-52 20 00.  

För tillfället har vi vissa tekniska problem med vår tjänsteguide. Problemen verker mest uppkomma om du använder Internet explorer som webbläsare. Vi arbeter för att allting ska fungera som vanligt så snart som möjligt. Har du problem att se alla våra tjänster och vill veta mer om varje enskild tjänsteleverantörs utbud hänvisar vi dig så länge direkt till deras hemsida/kundtjänst.  

Gäller boenden hos ByggVesta på Colonia En förändring av leverantörer i Studentnätet kommer att äga rum från och med 4 augusti 2014. Då kommer endast en leverantör, Bahnhof, att erbjudas. Bahnhof är ett rikstäckande bolag med mångårig erfarenhet och tekniska lösningar som passar för studentboende med såväl svenska som internationella studenter. Om du idag har avtal med Alltele, kommer detta med automatik att sägas upp till 3 augusti 2014. Mer information kommer att skickas till berörda. Grön Bostad Intellektet AB och Utsikt Bredband AB arbetar ständigt med att utveckla och förbättra Studentnätet. Har du frågor eller synpunkter kring detta är du välkommen att kontakta ByggVesta. Change of Internet provider From the 4th of August there will be only one internet provider, Bahnhof, instead of the two previous options, Bahnhof or Alltele. Bahnhof has several years of experience of providing students with cheap solutions. If you have a current subscription with Alltele the contract will get terminated automatically from the 3rd of August. More information will be sent to the people affected by the termination.