Nyheter

Utsikt Bredband inleder nu ett nära samarbete med Västerviks kommun och Västervik Miljö och Energi. Bolagen kommer att teckna en avsiktsförklaring som innebär att Västervik går in med sin bredbandsverksamhet och blir delägare i Utsikt Bredband.

Välkommen att följa utbyggnaden av bredband via fiber i Linköping, Katrineholm och Mjölby. Utsikt Bredband öppnar upp för diskussion och svarar på frågor och funderingar på www.facebook.com/utsiktbredband

Utsikt Bredband fortsätter utbyggnaden av bredband via fiber i Mjölby Just nu planeras för en utbyggnad som omfattar 260 villor i området Västra Lundby och intresset för fiberanslutningen är stor.

Utsikt Bredband fortsätter utbyggnaden av bredband via fiber i Linköping och just nu planeras för en utbyggnad på Uvedalsgatan.

Utsikt Bredband fortsätter utbyggnaden av bredband via fiber i Katrineholm. Just nu planeras för en utbyggnad som omfattar 450 villor i området Laggarhult och intresset för fiberanslutningen är stort. Är du intresserad eller har frågor? Om du är intresserad av att ansluta dig till framtidssäkrad fiber och vill ta del av ett aktuellt  kampanjerbjudande, kontakta gärna Kundservice på telefon 0150-579 45.  

Utsikt Bredband forsätter utbyggnaden av bredband via fiber. Nu är det dags för Linghem. När utbyggnaden är klar har ännu fler Linköpingsbor fått världens möjligheter till fast bredband via fiber med upp till 1000 Mbit/s.

Utsikt Bredband forsätter utbyggnaden av bredband via fiber. Nu är det dags för Sturefors. När utbyggnaden är klar har ännu fler Linköpingsbor fått världens möjligheter till fast bredband via fiber med upp till 1000 Mbit/s.

Utsikt Bredband forsätter utbyggnaden av bredband via fiber. Nu är det dags för norra Hjulsbro. När utbyggnaden är klar har ännu fler linköpingsbor fått världens möjligheter till fast bredband via fiber med upp till 1000 Mbit/s.

Nu lanseras nya webben för Utsikt Bredband. Välkommen till en webbplats med världens möjligheter och maximal valfrihet inom både internet, TV och telefoni. Med ett helt nytt grafiskt utseende blir det nu enklare att hitta den information du behöver. För dig som bor i villa eller lägenhet. För dig som är fastighetsägare eller företagare. Med fiber får du världens möjligheter och vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen som passar för just dig.

Com Hem är ny tjänsteleverantör i Utsikt Bredbands nät. Tjänsterna Triple Play, internet, telefoni och bredbands-TV går preliminärt att beställa från den 9 december.