Nyheter

20150916_121621_resized-lowres.jpg

Vi gräver, spårfräser och ansluter kunder till fibernätet i flera områden i Linköping och Katrineholm.

Imorgon den 18 augusti är du som får erbjudande om fiber till Laggarhult välkommen på informationsmöte. Vi berättar bland annat om möjligheterna som fibernätet ger och hur det praktiskt går till och svara på dina frågor. Se tid och plats i brev du fått av oss.

Som en del i sin regionala satsning har Utsikt Bredband under de senaste fem åren byggt upp fibernät i Vingåker. Nu säljer Utsikt Bredband fibernätet till IP-Only som påbörjat en omfattande fiberutbyggnad i Vingåker med målsättningen att nå alla invånare i kommunen.

EU-kommissionen har godkänt svenska landsbygdsprogrammet för perioden 2014-2020, vilket innebär att regeringens satsning på 3,25 miljarder kronor till bredbandsutbyggnad nu kan bli verklighet. Detta är ett efterlängtat besked för byalag som vill ha fiber till sina hushåll.

Just nu kan du som bor i delar av Ekängen och Ljungsbro beställa fiber.

Intresserad av fiber till Tannefors? Erik och Amir kommer att svara på dina frågor den 23 april kl 16-18 i vårt tält. Platsen är Vetegatan på gräsmattan mittemot kyrkan.

App-DIO.PNG

Med appen DIO får du driftinformation om avbrott i bredbandsnätet i ditt område direkt i din mobil. Det är bara att ladda ner appen och sedan välja operatör "Utsikt" och knappa in ditt postnummer i appen.

046-Invigning-bredband-byalag-Vreta-Kloster-2010.jpg

Du som bor utanför stan och vill ha fiber till din villa kan bilda ett byalag med dina grannar.

Det-uppkoplade-hemmet-25-lowres.jpg

Planering för nya anslutningar av fiber och fjärrvärme i Mjölby, Skänninge och Mantorp är i full gång. I många fall kan du vid samma tillfälle ansluta dig till både fiber via Utsikt Bredband och fjärrvärme från Mjölby-Svartådalen Energi, (MSE)

gulsvart_0.png

Vi välkomnar IT-mästaren som ny tjänsteleverantör tilll företag.

Frågor & svar