Nyheter

Träffa Anna, Johan och Tobias idag vid Ica Brunnby mellan kl 16.00 och 18.30. Vi svarar på frågor om fiber till Heda och Sockenmarken.

Vi startar i områdena Svartbäcksvägen, Lasstorp och Värmbol. Har du inte beställt fiber än gör du det enkelt på Mina Sidor här.

713014_beskuren-lowres.jpg

Imorgon den 4 februari är du som bor i Talltullen och på Svartbäcksvägen i Katrineholm välkommen på informationsmöte.

Bild-Mina-Sidor.png

Nu kan du som fått erbjudande från oss enkelt beställa fiberanslutning på Mina Sidor som du hittar på startsidan på webbplatsen tekniskaverken.se

489700473.jpg

Kanske är det din tur att få fiber till din villa? Du kommer i så fall få ett brev med ett erbjudande från oss.

475919755_Low.jpg

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Utsikt Bredband!

I samband med övergången från Tele2 till Bredbandsbolaget har vissa tjänster från Tele2 drabbats av ett avbrott för några av våra kunder. För att komma igång med tjänsterna, hör gärna av er till Bredbandsbolaget så hjälper de dig:

B2_Logo_Primar_med_tillagg__RGB[webb].jpg

Vi välkomnar Bredbandsbolaget som ny tjänsteleverantör i vårt fibernät.

istock_000015523729xxxlarge-kopia(opt).jpg

Vårt erbjudande om fast bredband med upp till 1 000 Mbit/s har fått stort gensvar även på Strandvägen i Katrineholm. Vi kommer att påbörja fiberutbyggnaden i början av 2015 så snart vädret tillåter. Mer info kommer till berörda.

Utsikt_hus_stor.png

Vi är glada att kunna meddela att fiber är framdraget till alla 45 tomter som Mjölby kommun släpper i början av nästa år i Olofstorp i Mantorp.