Nyheter

Intresserad av fiber till Tannefors? Erik och Amir kommer att svara på dina frågor den 23 april kl 16-18 i vårt tält. Platsen är Vetegatan på gräsmattan mittemot kyrkan.

App-DIO.PNG

Med appen DIO får du driftinformation om avbrott i bredbandsnätet i ditt område direkt i din mobil. Det är bara att ladda ner appen och sedan välja operatör "Utsikt" och knappa in ditt postnummer i appen.

046-Invigning-bredband-byalag-Vreta-Kloster-2010.jpg

Du som bor utanför stan och vill ha fiber till din villa kan bilda ett byalag med dina grannar.

Det-uppkoplade-hemmet-25-lowres.jpg

Planering för nya anslutningar av fiber och fjärrvärme i Mjölby, Skänninge och Mantorp är i full gång. I många fall kan du vid samma tillfälle ansluta dig till både fiber via Utsikt Bredband och fjärrvärme från Mjölby-Svartådalen Energi, (MSE)

gulsvart_0.png

Vi välkomnar IT-mästaren som ny tjänsteleverantör tilll företag.

Träffa Anna, Johan och Tobias idag vid Ica Brunnby mellan kl 16.00 och 18.30. Vi svarar på frågor om fiber till Heda och Sockenmarken.

Vi startar i områdena Svartbäcksvägen, Lasstorp och Värmbol. Har du inte beställt fiber än gör du det enkelt på Mina Sidor här.

713014_beskuren-lowres.jpg

Imorgon den 4 februari är du som bor i Talltullen och på Svartbäcksvägen i Katrineholm välkommen på informationsmöte.

Bild-Mina-Sidor.png

Nu kan du som fått erbjudande från oss enkelt beställa fiberanslutning på Mina Sidor som du hittar på startsidan på webbplatsen tekniskaverken.se

489700473.jpg

Kanske är det din tur att få fiber till din villa? Du kommer i så fall få ett brev med ett erbjudande från oss.