Nyheter

475919755_Low.jpg

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Utsikt Bredband!

I samband med övergången från Tele2 till Bredbandsbolaget har vissa tjänster från Tele2 drabbats av ett avbrott för några av våra kunder. För att komma igång med tjänsterna, hör gärna av er till Bredbandsbolaget så hjälper de dig:

B2_Logo_Primar_med_tillagg__RGB[webb].jpg

Vi välkomnar Bredbandsbolaget som ny tjänsteleverantör i vårt fibernät.

istock_000015523729xxxlarge-kopia(opt).jpg

Vårt erbjudande om fast bredband med upp till 1 000 Mbit/s har fått stort gensvar även på Strandvägen i Katrineholm. Vi kommer att påbörja fiberutbyggnaden i början av 2015 så snart vädret tillåter. Mer info kommer till berörda.

Utsikt_hus_stor.png

Vi är glada att kunna meddela att fiber är framdraget till alla 45 tomter som Mjölby kommun släpper i början av nästa år i Olofstorp i Mantorp.  

Com Hem har skickat ut brev till några av sina kunder i Utsikts nät. I brevet meddelas att Com Hems bredbandstjänst sägs upp från 31/12.

Linköping är bäst i Skandinavien på bredband. Analysföretaget Nexia har på uppdrag av telekomföretaget Telenor gjort en omfattande undersökning av de 43 största kommunerna i Sverige, Danmark och Norge. I en sammanvägning av att erbjuda fasta fibernät, mobila nät och digitala tjänster kommer Linköping på första plats i hela Skandinavien.

ownit_broad_fpos.jpg

Telenor har köpt Tele2:s privatkunder i stadsnätet vilket innebär att det inte längre går att beställa tjänster från Tele2 i vårt nät.

724417_13808663-lowres.jpg

Statistik från PTS, Post- och telestyrelsen, visar att fler köper bredband via fiber än via det gamla telenätet. Bredband via fiber är nu vanligaste tekniken för fast bredband.

istock_000015436517xlarge(opt).jpg

Fiber till Hejdegården? Imorgon den 20 november finns vi på plats på parkeringen vid Valhallagatan/Eddagatan kl 16.30-18.00. Ta chansen att titta förbi och få svar på dina frågor. Tekniker, projektansvarig och säljare kommer att finnas på plats. Välkommen!