Nyheter

istock_000015436517xlarge(opt).jpg

Fiber till Hejdegården? Imorgon den 20 november finns vi på plats på parkeringen vid Valhallagatan/Eddagatan kl 16.30-18.00. Ta chansen att titta förbi och få svar på dina frågor. Tekniker, projektansvarig och säljare kommer att finnas på plats. Välkommen!

Utsikt_laptop_liten.png

Just nu kör vi kampanj i Vikingstad. Välkommen på informationsmöte den 24 november kl 18.30 i Vikingstad skola.

utsikt_illustration_foretag.png

Ikväll, den 12 november, finns våra säljare Niklas och Thomas på plats på Motala Statt kl 17-20 för att prata fiber med bostadsrättsföreningar och andra ägare av flerbostadshus.

Switch_till_kund_20140304_HR.jpg

Hej Linköping! Grävningsarbeten för fiber är klara i Gottfridsberg, Östra Valla, Malmslätt och Lambohov. Arbetet i Ramshäll beräknas vara klart under denna vecka. (Vecka 46)

Internet.jpg

Du som bor på Strandvägen i Katrineholm har just nu möjlighet att beställa till fiber till din villa till förmånligt pris. I dagsläget är det ca 45 villor som hoppat på erbjudandet. Sista datum för denna kampanj är 21 november.

Paket_internet-tv-telefoni.jpg

Nu kan ännu flera i området i Linköping beställa framtidssäkrad fiberanslutning. Frågor om bredband via fiber? Välkommen att kontakta oss.

Utsikt_prylar_liten.png

Vi finns på plats på Katrineholmsmässan i Duveholmshallen, 1-2 november kl 10-16. Passa på att ställa dina frågor om bredband via fiber och den kampanj som just nu pågår på Strandvägen i Katrineholm. Välkommen!

kundevent02.jpg

Nu i oktober bjöd vi in företagskunder till oss för att under lättsamma former prata kommunikationslösningar med framtidssäkrad fiber. Det blev uppskattade evenemang.

724416_67010886(opt).jpg

Träffa oss för att prata framtidssäkrad fiber på Fastighet 2014 i Katrineholm - fastighetsmässa för bostadsrättsföreningar och andra ägare av flerbostadshus. Vi ses på Safiren den 9 oktober mellan kl 17 och 21.

Sparfrasning-1-lowres.jpg

Det pågår just nu arbeten på många platser för att ännu flera ska få en kraftfull väg för all typ av kommunikation genom vårt fibernät. Ett av ställena är Lambohov i Linköping där vi bland annat ansluter kunder på Bygde- och Boställsgatan. Det gör vi även i Laggarhult i Katrineholm. Och I Gottfridsberg och Malmslätt i Linköping pågår arbete för att lägga ner fiberkabel i områdena. Kontakta oss om du har frågor om fiberanslutning hem till dig.