Nyheter

724416_67010886(opt).jpg

Träffa oss för att prata framtidssäkrad fiber på Fastighet 2014 i Katrineholm - fastighetsmässa för bostadsrättsföreningar och andra ägare av flerbostadshus. Vi ses på Safiren den 9 oktober mellan kl 17 och 21.

Sparfrasning-1-lowres.jpg

Det pågår just nu arbeten på många platser för att ännu flera ska få en kraftfull väg för all typ av kommunikation genom vårt fibernät. Ett av ställena är Lambohov i Linköping där vi bland annat ansluter kunder på Bygde- och Boställsgatan. Det gör vi även i Laggarhult i Katrineholm. Och I Gottfridsberg och Malmslätt i Linköping pågår arbete för att lägga ner fiberkabel i områdena. Kontakta oss om du har frågor om fiberanslutning hem till dig.  

Mellan den 12-14 september kommer Utsikt Bredband att medverka tillsammans med Tekniska verken på Bomässan i Saab Arena. Kom och träffa oss om du vill veta mer om fördelarna med fiber. För mer info och öppettider, besök www.bomassa.se. Vi ses! 

Nu är vi i full gång med grävandet och installationerna igen efter lite lugnare tempo under sommaren. I Linghem installerade vi 150 villor i förra veckan. Många av er har börjat beställa tjänster och är igång med ert framtidssäkra bredband. Grattis säger vi! I Lambohov ha vi påbörjat grävningen för förläggning av fiberkabel, så bor ni i området, kom förbi och säg hej! Likaså Malmslätt område 2 är i startgroparna. Under v. 36 börjar vi spårfräsa hos er. Har du några frågor eller behöver hjälp med att komma igång? Tveka inte att kontakta oss.

Trots rådande högsommar och semestertider har vi alltid personal på plats. Så har du frågor eller funderingar kring beställningen eller installationen av ditt fiberbredband så är du alltid välkommen att kontakta oss. E-post info@utsikt.se, tel 013- 20 83 20 eller besök oss på vår Facebook-sida.

Sedan ett tag tillbaka erbjuder Utsikt Bredband så kallad styrd borrning på platser där det är möjligt. Styrd borrning ersätter det grävjobb som tidigare behövt göras på den egna tomten för att förlägga fiberkabeln i. Kvar att återställa blir istället två mindre hål.

Vi hälsar Itbolaget Atterteg & Vikholm AB (itav) välkommen som ny tjänsteleverantör i vårt nät på företagssidan. Itav är ett nystartat, Linköpinsbaserat bolag som har lång erfarenhet inom specialområden som virtualisering, klienter och servrar kombinerat med en hel del affärsutveckling. Tjänsterna riktar sig mot små- och medelstora företag.  Itav fokuserar på sina kunders verksamhet, behov och utmaningar och med detta skapar de lösningar som sätter användaren i centrum. Vi hälsar dem varmt välkomna till Utsikt Bredbands nät.  

Nu står det klart att intresset för att fiberansluta sitt hus var tillräckligt stort även i Ramshäll och Östra Valla. Vårt erbjudande om fast bredband med upp till 1 000 Mbit/s har fått stort gensvar. Inom kort kommer du som beställt få en bekräftelse på din beställning och en tidplan för hur vi planerar installationsarbetet i ditt område. 

Intresset för att ansluta sig till vårt framtidssäkra bredband var stort i Tornhagen i Linköping så i höst börjar vi ansluta de första husen. Bor du i området och vill ansluta dig till kampanjpriset så går det bra att skicka in din beställning fram till den 8:e juli. Har du frågor eller vill veta mer kontakta Kundservice telefon 013 - 20 83 20 eller e-post villa@utsikt.se  

Från den 25 juni 2014 hälsar vi Viasat välkommen som ny tjänsteleverantör i vårt nät. Genom Viasats kanalpaket Viasat Guld får du som kund tillgång till 79 kanaler, varav 23 stycken i HD. Viaplay ingår så att du kan se TV var och när du vill! Som ny kund till Viasat får du prova på Viasat Guld kostnadsfritt under de tre första månaderna. Och vill du kombinera med riktigt bra internet och telefoni rekommenderar vi något av följande: Bredband 10/10 Mbps Bredband 100/100 Mbps Bredband 10/10 + Telefoni Bredband 100/100 + Telefoni Intresserad av att veta mer? Kolla under ”Utbud” här på utsikt.se. Och vill du beställa gör du det direkt i vår kundportal eller kontakta Viasat, antingen på viasat.se eller tel 0771-52 20 00.