Nyheter

Bild-Mina-Sidor.png

Nu kan du som fått erbjudande från oss enkelt beställa fiberanslutning på Mina Sidor som du hittar på startsidan på webbplatsen tekniskaverken.se

489700473.jpg

Kanske är det din tur att få fiber till din villa? Du kommer i så fall få ett brev med ett erbjudande från oss.

475919755_Low.jpg

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Utsikt Bredband!

I samband med övergången från Tele2 till Bredbandsbolaget har vissa tjänster från Tele2 drabbats av ett avbrott för några av våra kunder. För att komma igång med tjänsterna, hör gärna av er till Bredbandsbolaget så hjälper de dig:

B2_Logo_Primar_med_tillagg__RGB[webb].jpg

Vi välkomnar Bredbandsbolaget som ny tjänsteleverantör i vårt fibernät.

istock_000015523729xxxlarge-kopia(opt).jpg

Vårt erbjudande om fast bredband med upp till 1 000 Mbit/s har fått stort gensvar även på Strandvägen i Katrineholm. Vi kommer att påbörja fiberutbyggnaden i början av 2015 så snart vädret tillåter. Mer info kommer till berörda.

Utsikt_hus_stor.png

Vi är glada att kunna meddela att fiber är framdraget till alla 45 tomter som Mjölby kommun släpper i början av nästa år i Olofstorp i Mantorp.  

Com Hem har skickat ut brev till några av sina kunder i Utsikts nät. I brevet meddelas att Com Hems bredbandstjänst sägs upp från 31/12.

Linköping är bäst i Skandinavien på bredband. Analysföretaget Nexia har på uppdrag av telekomföretaget Telenor gjort en omfattande undersökning av de 43 största kommunerna i Sverige, Danmark och Norge. I en sammanvägning av att erbjuda fasta fibernät, mobila nät och digitala tjänster kommer Linköping på första plats i hela Skandinavien.

ownit_broad_fpos.jpg

Telenor har köpt Tele2:s privatkunder i stadsnätet vilket innebär att det inte längre går att beställa tjänster från Tele2 i vårt nät.