Hej!

Det är redan en och en halv vecka sedan jag började praktisera på Tekniska Verken på Kommunikation och Marknadsföringsavdelningen.
Praktik är en del av Aspirantutbildningens program som jag går på Linköping universitet. Aspirantutbildningen är för utländska studenter som bor i Sverige och vill komplettera sin akademiska utbildning från sitt land. Jag kommer från Polen där jag läste ”Kommunikation och medievetenskap”. Jag har bott i Sverige i nästan tre år och arbetat med att lära mig språket hela den tiden. Under Aspirantutbildningen på Linköpings universitet läste jag kurser inom marknadsföring.

Den första praktikveckan var väldigt intressant och det händer VÄLDIGT MYCKET!
På onsdagen förra veckan följde jag med på avdelnings möte där alla berättade vad de håller på med, vad de har för projekt att syssla med. Sen var det en föreläsning om energipolitik i EU.

På torsdagen deltog jag i spännande workshops som handlade om sociala medier på Tekniska Verken.

Under fredagen följde jag med Sabina Thorblad på Gärdstadverken och hjälpte till lite vid besöket av 30-tal Sverige-stationerade ambassadörer. Jag tyckte det var lite synd att polska ambassadören inte var med!

I måndags slutade jag redan kl.12 därför att jag hade tenta från kursen ”Marknadsföring och distribution”. Det gick ganska bra tror jag, så jag hoppas verkligen att jag klarade den!

I tisdags ägnade jag mest tid till att skriva en analys om hur Tekniska Verken syns i sociala medier med fokus på bloggar.

I onsdags följde jag med på ett möte angående internkommunikation på Tekniska Verken. Sedan var det dags för en föreläsning, den absolut bästa föreläsning jag någonsin varit på! Det var en inspirations-föreläsning i ledarskap med Manuel Knight som talare. Lärorik, motiverande och väldigt underhållande.

I torsdags var det dags för prisutdelning för den bästa affischen i tävlingen där LIUs studenter på Grafisk Design och Kommunikation hade tolkat Tekniska Verkens kärnvärden: positiva, drivande och trovärdiga. …och vinnare är….. 
 
I fredags var jag med Sabina på ett studiebesök på Gärdstadverken och följde med på informationsmöte om Innovation Camp.

Varje dag här på praktiken lär jag mig massa nya saker om Tekniska Verken och deras marknadsföring och kommunikation! Spännande!

Izabela


Kommentarer Skriv en kommentar   Prenumerera

  1. Det finns inga kommentarer till denna artikel ännu.

Frågor & svar