Måndagen var en fullproppad dag. Jag började med att skriva ett förslag på ett eventuellt evenemang som Tekniska Verken ska hålla tillsammans med en hjälporganisation. Eftersom jag inte vet hur mycket jag får avslöja ännu, så får det duga så här! Men jag är väldigt förväntansull.

Sen så har jag skrivit lite på mina analyser om sociala medier om vad som skrivs kring energi och hur Tekniska Verken agerar i sociala medier. Men den största uppgiften i måndags var att fotografera Muskelverket, som är ett gym för de anställda på Tekniska Verken och ett av passen (boxpass) som man kan gå på. Dessa bilder kommer sedan att läggas upp på intranätet.

Tisdagen gick främst åt att redigera bilderna från gymmet i Photoshop, vilket jag även har gjort idag. Jag hade knappt arbetat i Photoshop innan jag kom hit på praktiken, men nu kan jag rätt så mycket i alla fall. Men jag är långt ifrån fullärd, och det vet jag inte om det är någon som är vad gäller Photoshop?

Och igår hände ingenting här för då var jag hemma och var sjuk. Det är sånt som händer och inget att göra åt. Men det är skönt att vara tillbaka igen idag i alla fall!

/Malin


Kommentarer Skriv en kommentar   Prenumerera

  1. Det finns inga kommentarer till denna artikel ännu.

Frågor & svar