augusti 2011

5 veckor senare...

Herregud så himla fort tiden har gått, jaja tiden går ju fort när man har roligt..det är det man säger va?! ;) Skriver nu mitt sista inlägg för detta sommarjobb, 5 veckor har gått jättefort! Fredag är min sista arbetsdag på ÅVC Malmen, gud vad jag kommer att sakna alla när jag sitter på mina dubbeltimmaspass med fysik B, eller hur Göran??

Drog min sista tur på åkgräsklipparen idag, fick bli hela området. Jag vet inte varför men min relation med den förvärrades lite idag, kan beror på att jag höll på att falla ner i tre, TRE stup idag det var så jävla halt p.g.a. regnet så det bara sladdade när jag skulle backa. Men med Göran och Lennarts hjälp, alltså att hålla upp hela gräsklipparen så att den inte skulle falla ned, så funkade det. Men jaa tre gånger var det ja…

Dessa fem veckor på Malmen har varit toppenkul, så himla underbara arbetskamrater, kommer som sagt att sakna er alla jättemycket och vill bara säga ett jättestort TACK till er alla!  Världens bästa sommarjobb, måste komma tillbaka nästa år känner jag ;)

På måndag så drar skolan igång igen, puh, sista året på Katedralskolan natur-natur, här kommer jag…!

/MW

SOMMARjobb

Är nu inne på min fjärde vecka på ÅVC:n i Malmslätt. Och de två senaste dagarna har väl varit det enda beviset hittills att jag SOMMARjobbar, så himla varmt speciellt i måndags. Jag höll på att smälta bort i den 30 gradiga värmen. Men med toppenkollegor och en underbar stämning i camp “Malmen” så undgick jag att grillas till döds.

Jag och Anna hittade söötaste gosedjuret i måndags i en container, en gigantisk känguru. Navet i havet!

För övrigt så har jag typ levt på åkgräsklipparen den senaste veckan, så himla kul det är asså! Jag tror jag har hittat meningen med livet, eller jaa…ungefär i alla fall.

/MW

Flugor, ÅVC och intressekoll!

Och först o främst måste ja berätta sjukaste saken idag. När jag körde in andra postrunda som var vid gärstad så flyger det ju förstås in en fluga i min bil och snurrar runt i bilen o e allmänt jobbig hela turen. Så sen när ja kommer tillbaka och har parkerat så e ja sjukt trött på den när den surrar på andra sidan av bilen vid fönstret. Jag kollar mig omkring och ser en gummisnodd och tar upp den, spänner den o ja försöker sikta trots att ja vet att ja aldrig kommer träffa den. O ja träffa den inte heller…   nae bara skojja, Jag träffa flugan och den föll mot golvet, hur sjukt e inte det?????

Iaf har inte haft så mycket ledig tid de senaste dagarna, eller aa det beror vem man jämför med men för mig har det varit lite. Jag har ,förstår du, tvättat alla bilar som finns här nere hos oss, alltså 4 stycken. Och då e det riktig rengöring med alla möjliga grejer så därför har ja inte kunnat skriva nåt nytt för dagarna har bar flugit iväg, tillskillnad mot vad flugan kommer göra mohahaaha. Tänkte ta bild på den men är rädd för Amnesty kommer och hotar mig ifall jag gör det så skippar den idag, istället blir det en bild (saknas, red. anmärkning) på brevet jag fick från Återvinningscentralen efter att ja sa att de skicka för lite post ;)

Har däremot tänkt på hur många det egentligen e som läser bloggarna eller om ja pratar (skriver) för döva öron (blind ögon) så ifall ni har läst denna blogg, skriv vad som helst som kommentar, räcker med en punkt, så jag vet hur seriös ja ska vara! :D

Tjingeling!

Frågor & svar