maj 2011

Min sista dag på Tekniska Verken

Hej för sista gången!

Idag är det den 27 maj, vilket innebär att det är min sista dag här på Tekniska Verken. Väldigt tråkigt, tycker jag.
Jag har trivts så bra här och alla anställda är så otroligt trevliga. Den här praktikplatsen har varit så givande och jag har lärt mig väldigt mycket som jag är säker på att jag kommer ha nytta av i framtiden.
Jag vill tacka alla för ett bra bemötande och för allt som jag har fått ta del av. Jag vill framför allt tacka Petter och Albin som har varit mina handledare under de här fem veckorna!
Och jag hoppas att jag någon gång får komma tillbaka till den här härliga
marknadsavdelningen.

Ha det bäst och ha en skön sommar!

Varma hälsningar / Linnéa

Hej i blåsten

Jag har varit hemma och sjuk i två dagar, men nu är jag på benen igen.
Idag är det onsdag och om två dagar avslutar jag min praktik här. Tiden har gått så otroligt fort, men jag är så tacksam för allt jag har lärt mig här!
Jag håller just nu på att försöka avsluta alla mina uppgifter som jag har påbörjat och sedan får vi se om jag hinner med något mer.

Sen vill jag bara påpeka vilket tråkigt väder vi har i Linköping idag. Endast 11 grader och storm. Man skulle verkligen kunna tro att det är höst.

Men nu ska jag fortsätta jobba och se till att alla uppgifter är färdiga tills på fredag.

Ha det gott / Linnéa

Sista provet någonsin!

Hejhej!

Nu är det fredag igen, härligt. Imorse var jag och skrev mitt slutprov i en kurs jag har läst som heter Operativsystem. Det var inte vilket prov som helst, utan mitt sista prov någonsin. Om jag inte ska plugga vidare förstås.
Nu är jag i alla fall tillbaka på praktiken och snart är det lunch.
Efter det ska jag göra klart en powerpoint-presentation och sedan ska jag jobba med att sätta ihop en pärm till deltagarna från Tekniska Verken i Almedalsveckan.

Nästa vecka är min sista vecka här så då ska jag se om jag kan lägga upp något som jag har gjort under min tid här.

Ha en trevlig helg!

23 dagar kvar

Nu är det onsdag och jag är inne på min näst sista vecka här på Tekniska Verken.
Tiden går så otroligt fort och jag räknar just nu dagarna fram till studenten. Det känns overkligt att det bara är 23 dagar kvar. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Det som skrämmer mig mest är ju tiden efter studenten, vad ska man göra då?

Hur som helst så löser det sig nog.

Nu ska jag fokusera på praktiken och göra så gott jag kan här. Resten av dagen ska jag slutföra en sammanställning av en belysningsenkät och sen ska jag göra klart en slutrapport till ett projekt.
Det är dags för fika om en liten stund så nu är det bäst att jag fortsätter.

Ha det gott så länge!

Tredje praktikveckan

God förmiddag!

Idag är det tisdag och den 10 maj. Jag är inne på min tredje praktikvecka och det återstår bara denna och nästa vecka, sen är jag tillbaka i skolan igen.
Att vara här är väldigt lärorikt och jag får göra väldigt många olika och roliga uppgifter. I slutet av praktiken kanske jag kan se om jag kan visa er lite av det jag har gjort under mina veckor här.
Jag ska även ta med mig en del av de arbeten jag gör här tillbaka till skolan och visa min rektor. Om något imponerar honom så kan det påverka mitt betyg i två ämnen jag har läst under en längre tid, Medieproduktion A och Virtuella miljöer.

Men nu har jag inte mycket mer att uppdatera om, så hej då för den här gången och ha en bra fortsatt dag!

Är majväder ett nytt begrepp?

Hej!
Tisdag igen, nu har jag varit här på min praktikplats i en vecka. Tiden har rullat på i lagom tempo och jag har hunnit med en del uppgifter.  Det står lite stilla för tillfället men efter fikat klockan halv tio så ska jag påbörja en ny uppgift.
På tal om något helt annat än praktiken så är det 3 maj idag och när jag kollar ut genom fönstret så faller det snöflingor, hur konstigt låter inte det? Under påskhelgen var det 20-25 grader varmt och idag är det på med vantar som gäller. Har vi fått ett nytt begrepp som kallas majväder nu?

UPDATE :
Nu är klockan tre och jag har börjat på, eller rättare sagt kommit en bra bit på Tekniska Verkens interna nyhetsbrev ”Varannan Vecka”, som ska vara klart imorgon förmiddag. Snöflingorna har avtagit och istället har det ösregnat och just nu kikar solen fram lite granna.
Nu ska jag fortsätta vara flitig och sedan cykla hem.
Ha en fin dag!

Linnéa Millberg

Linnéa Millberg heter jag och jag började min praktik här på Tekniska Verken i tisdags, den 26 april. Jag ska vara på Kommunikation- och marknadsföringsavdelningen fyra veckor framöver. Annars går jag mitt sista år på Klara Gymnasium i Linköping med inriktning media/webbproduktion.

Jag fick ett trevligt bemötande (i form av ett påskägg, hehe) i början av veckan och det har bara fortsatt på den stigen. De här fem veckorna tror jag kommer bli väldigt lärorika och jag kommer gå här ifrån med många nya kunskaper och erfarenheter. Jag har redan, efter bara fyra dagar lärt mig en hel del.

Frågor & svar